Foști parteneri de drame, acum rivali prietenoși!

O coincidență amuzantă a făcut ca acești actori care au fost parteneri în trecut să se bată acum pe ratinguri în aceleași zile/intervaluri orare.

După cum spuneam, un fapt interesant este că mulți dintre actorii care au fost colegi în dramele trecute sunt acum rivali prietenoși în dramele actuale. Succesul din dramele anterioare i-a adus pe toți aceștia să fie acum actori de top.

Park Bo Young și Kim Young Kwang, care au jucat împreună în filmul „On Your Wedding Day„, au fost un cuplu tare îndrăgit de sud coreeni. Atât de îndrăgit, încât filmul lor a înregistrat 2,8 milioane de telespectatori în vânzări.

Acum joacă în dramele de luni / marți, „Abyss” TVN și „The Secret Life of My Secretary”, ca procuroare și un chaebol chipeș.

Deși ratingurile serialelor lor s-au oprit la 3%, ambii au făcut o treabă bună în interpretarea lor actoricească, și, desigur, toată atenția a fost acordată concurenței prietenoase dintre cele doi actori. „Abyss” părea a fi în frunte pentru o vreme, dar „The Secret Life of My Secretary” a întors rezultatele. Cele două drame au, de asemenea, un element comun al „feței”, deoarece Park Bo Young suferă o transformare după ce este reînviată, iar Kim Young Kwang suferă de o boală vizuală în care pacientul nu poate recunoaște trăsăturile fețelor.

Alți foști parteneri sunt Ahn Hyo Seop din „Abyss” și Jin Ki Joo din The Secret Life of My Secretary” care s-au întâlnit, de asemenea, într-o dramă de mega succes, „Splash Splash Love”. 

După cum ziceam, coincidența este dublă!

Al treilea caz sunt Kim Dong Wook și Kim Jae Wook,care au jucat în drama „Coffee Prince” din 2007, iar după 11 ani s-au reunit în drama OCN „Guest-Drama”. Cei doi au devenit printre cei mai râvniți actori masculini maturi ai momentului (adică trecuți de 30 de ani).

Kim Dong Wook apare în „Special Labor Inspector, Mr. Jo” unde joacă rolul unui funcționar public de nivel iar Kim Jae Wook joacă rolul lui Ryan Gold, directorul unei galerii de artă în drama „Her Private Life”. Kim Dong Wook a trebuit să se îngrașe foarte mult pentru noul său rol, șocând publicul cu noua sa înfățișare. Trebuie spus că dramele lor se difuzează în zile diferite.

O sursă din industrie spune: „Când actorii aceleiași drame concurează între ei în diferite drame, ei simt presiunea, dar cea mai mare parte dintre ei se susțin foarte mult în asta și chiar fac  publicul să se uite la alte drame”.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s