Song Joong Ki şi Kim Tae Ri vor juca într-un film sci-fi

Song Joong Ki And Kim Tae Ri Confirmed For New Sci-Fi Film Funded By Huayi Tencent

Noul film „Lightning Ship” (titlu literal) a primit o investiţie destul de mare de la Huayi Tencent Entertainment.

Pe 27 mai, compania de distribuire a investiţiilor filmului, Merry Christmas, a dezvăluit că Huayi Tencent Entertainment a investit 5 miliarde de woni (aproximativ 4,2 milioane de dolari).

„Lightning Ship” este un film Sci-fi, iar actorii Song Joong Ki, Kim Tae Ri şi Jin Seon Kyu deja au fost confirmaţi pentru rolurile principale. Acesta va fi regizat de Sung Hee, responsabil de „A Werewolf Boy” şi „Phantom Detective”.

Huayi Tencent Entertainment este o întreprindere comună formată de Huayi Brothers Media Corporations, un studio de filme imens din China şi compania din Hong Kong, Tencent Holdings Limited, o întreprindere de IT şi divertisment cu sediul în China. Pe lângă această investiţie, Merry Christmas, de asemenea, a obţinut drepturile de distribuţie a filmului în China, compania explicând că ar putea fi o oportunitatea de a face mai faimoase producţiile sud-coreene pe piaţa chineză.

Directorul de la Huayi Tencent, Hu Jun Yi, a declarat: „Cu o poveste şi o perspectivă asupra lumii unică, avem încredere în abilităţile directorului Jo Sung Hee, judecând după lucrările sale anterioare şi suntem foarte bucuroşi să susţinem primul film sci-fi cu acţiunea în spaţiu din Coreea de Sud, cu o distribuţie uimitoare, formată din actorii de top ai ţării.”

„Lightning Ship” îşi va începe filmările în luna iulie, iar premiera sa va avea loc în 2020.

sursă

Lasă un comentariu