Kim Min Joon se întâlneşte cu sora lui G-Dragon, Dami Kwon!

Actor Kim Min Joon Confirms He Is Dating G-Dragon’s Older Sister Dami Kwon

Actorul Kim Min Joon a confirmat faptul că se întâlneşte cu designerul de modă Dami Kwon, ce este şi sora lui G-Dragon!

În data de 2 iunie, SBS funE a declarat că actorul Kim Min Joon se întâlneşte cu sora membrului Big Bang, G-Dragon, ce nu este o vedetă şi că plănuiesc să se căsătorească. Acesta a confirmat ştirile într-un interviu cu OSEN, dezvăluind:

„Suntem într-o relaţie de ceva timp, însă încă nu vă pot vorbi despre planuri de căsătorie. E adevărat că mă îngrijorează faptul că va fi expusă presei şi publicului din cauza mea, chiar dacă nu este o vedetă.”

Acesta a continuat: „Din moment ce acum sunt într-o pauză, voi reveni cu cu proiecte bune şi activităţi la TV. Vă mulţumesc pentru interesul vostru.”

Potrivit OSEN, mai multe surse apropiate de cuplu au declarat că aceştia au devenit apropiaţi în urma interesului comun pentru muzică şi modă şi că relaţia lor s-a transformat, în mod natural, în una romantică.

Kim Min Joon este un model ce a devenit actor şi a apărut în drame precum „Damo”, dar şi filme ca „Tazza: The High Rollers” şi „Musudan„. Acesta a activat şi în calitate de DJ sub numele de scenă Vesper MJ.

Între timp, Dami Kwon are propriul ei brand de modă de succes, iar în 2017 a fost inclusă în lista de 500 de persoane ce influenţează industria modei.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s