Cele mai legendare colaborări live din K-pop (până în 2013)

Cu siguranţă, debutează tot mai multe trupe şi avem tot mai mulţi artişti în K-Pop, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm de cei vechi, nu? Îmi amintisem de zilele mele de fană începătoare şi cum eram înnebunită după colaborările live pe care le făceau idolii din diferite trupe. Vă invit şi pe voi să vedeţi (sau să revedeţi) câteva dintre cele mai faine colaborări live din trecut!

Yuri şi Sunny din Girls’ Generation, Hara din KARA, Sunhwa din Secret, Narsha din Brown Eyed Girls, Hyomin din T-ARA şi HyunA din 4minute.

Faimoasele G7 au făcut o colaborare pentru „KBS Entertainment Awards” din 2009 în care au dansat în perechi şi solo pe diferite melodii, apoi au dansat toate în grup pe cele mai faimoase piese ale trupelor lor, acestea fiind „Muzik” de la 4minute, „Abracadabra” de la Brown Eyed Girls, „Bo Peep Bo Peep” de la T-ARA, „I Want You Back” de la Secret, „Gee” de la Girls’ Generation şi „Mister” de la KARA.

Prestaţia mezinilor de la „Gayo Daejun” de pe SBS din 2010.

Taemin din SHINee, Sulli din f(x), Mir din MBLAQ, Lizzy din After School, Jiyoung din KARA, Chansung din 2PM şi Seohyun din Girls’ Generation au făcut un show uimitor, cântând şi dansând pe melodia lui Britney Spears, „Circus”. Prestaţia începe de la minutul 0:53.

Sistar/Secret şi f(x)/4minute la Music Bank în 2011

Pentru o prestaţie specială pentru „Music Bank”, cele patru trupe de fete (abia debutate pe atunci) au făcut schimb de melodii, pentru a-şi încânta fanii! Prin urmare, Sistar a evoluat cu „Shy Boy”, Secret cu „Ma Boy”, după care f(x) a evoluat cu „Mirror Mirror„, iar 4minute cu „Pinocchio (Danger)”.

Colaborarea dintre Lee Hyori şi Big Bang la „MKMF”

Sau „MAMA” din prezent, acolo unde a avut loc faimosul sărut dintre T.O.P şi Lee Hyori (minutul 4:33). Aceştia au interpretat piesele unui altuia în cel mai spectaculos mod!

SM Orchestra + Changmin din TVXQ şi Taeyeon din Girls’ Generation ce sperie diavolul cu vocile lor

Momentul de la „Gayo Daejun” de pe SBS din 2011 când orchestra de la SM şi-a făcut debutul, formată din Henry, Sungmin, Siwon, Ryeowook, Kyuhyun din Super Junior, Seohyun din Girls’ Generation, Jungmo din TRAX, Sunday din The Grace. După dansuri de la Hyoyeon, EXO şi o prestaţie de la Girls’ Generation, Taeyeon şi Changmin îşi etalează talentul vocal în piesa rock „Run Devil Run„, acompaniaţi de orchestra SM, desigur. Show-ul continuă cu o prestaţie de la cei mai buni dansatori ai companiei, urmată de cea finală, începută de Chen din EXO, TVXQ, la care s-au alăturat şi ceilalţi.

FT ISLAND şi f(x) la „Gayo Daejun” de pe SBS în 2011

V-aţi imaginat vreodată cum ar suna „Don’t Cha” de la Pussycat Dolls în versiunea rock? Ei bine, cele două trupă vă arată într-o colaborare incendiară de la acelaşi Gayo Daejun al SBS!

Trouble Maker şi INFINITE la „MAMA” din 2013

Trouble Maker şi INFINITE au făcut din MAMA o adevărată scenă luată din filmele de acţiune. Prestaţia hot a duo-ului se încheie din nou cu un sărut şi mai fierbinte, doar ca Hyunseung să fie împuşcat de Hoya din INFINITE.

Povestea continuă cu prestaţia trupei INFINITE, unde HyunA „se răzbună”…

Fetele şi băieţii fac schimb de roluri… sau gen

La „Gayo Daejun” din 2009, băieţii şi fetele au făcut schimb de roluri pentru prestaţii speciale. Astfel, membri din 2PM, 2AM, Beast, SHINee, MBLAQ şi Super Junior au interpretat hituri de la trupe ca Brown Eyed Girls, KARA, T-ARA, Girls’ Generation şi 4minute. Vă recomand să urmăriţi ultima prestaţie, unde SHINee şi Super Junior dansează după „Gee”. Taemin şi Heechul vă vor face ziua.

Varianta fetelor nu e aşa amuzantă, pentru că arată mai degrabă cool în timp ce interpretează melodiile băieţilor. KARA şi f(x) au interpretat „Ring Ding Dong” de la SHINee, f(x) şi Girls’ Generation „Sorry Sorry” de la Super Junior, iar 4minute şi After School „Heartbeat” de la 2PM (ultimele două trupe au încins scena).

Wonder Girls şi Girls’ Generation aduc un omagiu hiturilor mai vechi

Colaborarea dintre două cele mai faimoase trupe de fete ce au dominat K-pop-ul rămâne legendară şi până astăzi. Este vorba de prestaţia fetelor din Wonder Girls şi Girls’ Generation ce au cântat mai multe piese legendare de la artişti precum Kim Wan Sun, Kang Susie, Ha Soo Bin, Lee Hyori, Park Ji Yoon, Fin.K.L şi S.E.S.

Dazzling Red şi Mystic White de la „Gayo Daejun” 2012

Pentru „Gayo Daejun” al SBS din 2012, 5 dintre cele mai sexy membri ale celor mai faimoase trupe de fete s-au adunat pentru a forma un grup proiect sub numele de Dazzling Red. Membrele sunt HyunA din 4minute, Hyorin din SISTAR, Hyosung din Secret, Nana din After School şi Nicole din KARA. Fetele au evoluat cu melodia „This Person” (o piesă faină, apropo) şi au încins atmosfera pe scenă de-a binelea!

În paralel, 5 idoli din aceleaşi trupe s-au adunat pentru a forma grupul proiect Mystic White, trecând de la orbitorul roşu la un alb inocent şi senzual în acelaşi timp. Membrele acestei trupe sunt Jiyoung din KARA, Lizzy din After School, Sunhwa din Secret, Gayoon din 4minute şi Bora din SISTAR, care au evoluat cu piesa „Mermaid Princess” (la fel de faină).

Dynamic Black şi Dramatic Blue

Credeaţi că asta e tot? Nu! Avem şi varianta băieţilor! De fapt, proiectul constă în formarea a patru trupe, două de băieţi şi două de fete, cu idoli din grupuri diferite. În Dynamic Black îi avem pe Jinwoo din 2AM, Gikwang din B2ST, Lee Joon din MBLAQ, Hoya din Infinite şi L.Joe din Teen Top. Aceştia au interpretat piesa „Yesterday” (pe lângă o prestaţie dramatică înaintea ei), care [nu vă mint] o să vă placă!

În Dramatic Blue avem cei mai buni vocalişti! Jo Kwon din 2AM, Yoseob din B2ST, G.O din MBLAQ, Woohyun din Infinite şi Niel din Teen Top, care au interpretat piesa „Tearfully Beautiful”!

2NE1, Lee Hi şi Big Bang la „Korean Music Festival” în 2012

Cum ar suna „1,2,3,4” cântată de 2NE1? Dar „I Love You” cântată de Lee Hi? Aflaţi mai jos! 2NE1, Lee Hi şi Big Bang au făcut împreună o prestaţie pică şi incendiară la KMF 2012!

S.M. The Performance tot la „Gayo Daejun” de pe SBS

Nici nu e tocmai colaborare, pentru că SM a zis că e un grup proiect, însă n-au mai lansat nimic oficial, iar prestaţia de la „Gayo Daejun” a fost cea de debut, aşa că tot colaborare e. Mai ales că e faină! Probabil una dintre cele mai bune colaborări de dans din K-pop. Şi nu e de mirare, doar îi avem pe Yunho din TVXQ, Eunhyuk şi Donghae din Super Junior, Taemin şi Minho din SHINee şi Kai şi Lay din EXO, iar aceştia au dansat şi cântat după piesa „Spectrum” a lui Zedd:

Sper că v-a plăcut această colecţie. Dacă mai aveţi şi alte colaborări de acest gen (de până în 2013), nu ezitaţi să le lăsaţi în comentarii! De asemenea, am scris numele trupelor şi a idolilor aşa cum erau la momentul respectiv.

3 gânduri despre „Cele mai legendare colaborări live din K-pop (până în 2013)

 1. xCrush

  Revazand acum toate aceste momente, m.au facut sa realizez cat de mult timp a trecut de cand am devenit fan k pop.
  De cand k pop ul era la un alt nivel și unde toți idolii erau prieteni intre ei, cand nu erau scandaluri in fani si se apreciau reciproc.
  Imi e dor de perioada aia..

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s