Ştiri pe scurt (9 iunie 2019)

Image result for hotel del luna

Ce s-a mai întâmplat în industria coreeană de divertisment?

Dahyun din Twice a întâlnit-o pe faimoasa patinatoare Kim Yuna şi chiar i-a oferit noul album al trupei cu autografe.

Drama „Hotel del Luna” lansează un nou teaser în care ne dezvăluie personajele principale. Jang Man Wol (jucată de IU) este directorul hotelului del Luna şi în urma unui accident, a rămas blocată în el timp de un mileniu. Yeo Jin Goo îl joacă pe Coo Chan Sung, noul manager. Jang Man Wol poate să părăsească hotelul doar dacă va găsi o persoană ce a comis o infracţiune mai rea decât a ei. Problema ei este, însă, că nu-şi aminteşte ce infracţiune a făcut! Între timp, trebuie să conducă acest hotel, oaspeţii căruia sunt doar fantome.

Bebe Rexha şi Scott Hoying au spus că vor să colaboreze cu trupa TXT!

„Nu mai pot! Cineva să-mi dea numărul lui. Hai să colaborăm odată!”, a scris aceasta pe Twitter.

De asemenea, şi Scott Hoying, co-fondatorul Pentatonix, a scris pe Twitter că vrea să colaboreze cu TXT:

Jeon Somi dansează după „Gotta Go” de la Chung Ha şi „I Like It” de la Cardi B la emisiunea „Knowing Brothers”

Drama „Mother of Mine” de pe KBS 2TV domină ratingul producţiilor difuzate în weekend! În data de 9 mai, Nielsen Korea a dezvăluit că drama a înregistrat un rating de 22.1% şi 29.1% la nivel naţional, fiind cea mai vizionată producţie din acest weekend. În urma ei vine „Arthdal Chronicles” de pe tvN cu o medie de 6,4% şi 7,5% la nivel naţional, „Nokdu Flower” de pe SBS şi „Different Dreams” de pe MBC.

“Mother Of Mine” Continues Its Reign As Most-Watched Weekend Drama; “Arthdal Chronicles” Stays Strong

Idolii din a doua generaţie, Ace din Paran şi Kim Ji Hye din Cats s-au căsătorit!

Paran’s Ace And Cats’ Kim Ji Hye Tie The Knot + Oh My Girl, Huh Gak, And More Sing Congratulatory Songs At Wedding

Jisung din NCT i-a vizitat casa lui Chenle din Shanghai şi a pufnit în râs când i-a văzut camera. Mai exact, acesta a strigat un „yah” când a văzut posterul din camera lui Chenle cu toţi cei 18 membri NCT, dar şi a râs când a observat colecţia sa de jucării de pluş. Vedeţi mai jos momentul la minutul 12:21:

Lee Hi a fost păcălită într-un mod adorabil de o fană de a ei! Aceasta i-a spus că a venit la fansign împreună cu prietena ei, iar Lee Hi a început să se uite după ea în sală. Însă brusc, fana a scos o oglindă şi i-a arătat-o lui Lee Hi, spunând că ea e prietena ei! Aceasta nu s-a putut abţine şi a început a râde dulce.

surse: allkpop, soompi, kstarlive

Lasă un comentariu