Membrii „Running Man” sunt gata să salveze lumea!

“Running Man” Cast Is Ready To Save The Day In Avengers Photo Shoot

Echipa Running Man sau mai nou Echipa Avengers!

Pe 10 iunie, show-ul hit de divertisment a dezvăluit un set de poze cu membrii echipei care s-au transformat în personajele celebre de la Marvel. Ședința foto a fost una distractivă și specială, deoarece face parte din proiectul “Running 9”, care implică un mare fan meeting pentru a sărbători a 9-a aniversare, ce va fi ținut în Coreea de Sud.

Fiecare membru din cei opt membri a trebuit să creeze un design pentru tricourile ce vor fi vândute la eveniment și au concurat pe echipe într-o cursă crâncenă. În total au fost patru echipe a câte două persoane, iar cea care a câștigat a fost formată din Yoo Jae Suk și Song Ji Hyo. La final, vedetele au lăsat lucrurile în mână destinului, care a ales designul creat de Yoo Jae Suk, care înfățisă pe membrii ‘Running Man’ în postura supereroilor marca Marvel.

Yoo Jae Suk a fost Căpitan America, Kim Jong Kook – Hulk, Lee Kwang Soo – Groot, Song Ji Hyo – Gamora, Jun So Min – Yondu, Yang Se Chan – Rocket, Haha – Omul Furnică, iar Ji Suk Jin a fost Gung Ye, singurul personaj care nu este de la Marvel.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s