Shin Hye Sun este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-l găsi pe L (INFINITE)

Shin Hye Sun Can’t Keep Calm As She Searches For INFINITE’s L In “Angel’s Last Mission: Love”

Angel’s Last Mission: Love” a dezvăluit mai multe poze!

Producția marca KBS spune povestea de dragoste dintre o balerină și un înger. Shin Hye Sun va interpreta rolul balerinei Lee Yeon Seo, care este rece și nu crede în dragoste, iar L va juca rolul îngerului buclucaș Kim Dan, care trebuie să o ajute pe Lee Yeon Seo să-și găsească dragostea, pentru a se putea întoarce în cer.

Episodul de ieri a fost un carusel de emoții și evenimente, în care am putut vedea că balerina poate fi bună, sensibilă și să aibă grijă de ceilalți. De asemenea, am văzut o Lee Yeon Seo stăpână pe sine, gata să dea orice pentru a obține cea ce este al ei. Însă, la polul opus a fost Kim Dan, care deși îi este mereu alături, a trecut printr-o experiență ce l-a marcat. A trebuit să vadă ce pățește un înger care se îndrăgostește de o ființă umană, iar pentru a o proteja pe Lee Yeon Seo a decis să plece.

În noile imagini dezvăluite, balerina este foarte afectată și îngrijorată de plecarea protagonistului și se duce să-l caute. În încercarea ei, ajunge chiar la biserica unde slujește seniorului lui Kim Dan. Vedem cum personajele poartă o discuție, iar după spusele lui Hoo (jucat de Kim In Kwon) Lee Yeon Seo pare și mai derutată și deznăjduită.

Dacă vreți să vedeți ce se va întâmpla, trebuie să urmăriți noul episod din “Angel’s Last Mission: Love” ce va fi difuzat azi!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s