L este grijuliu și atent cu Shin Hye Sun și o sărută în “Angel’s Last Mission: Love”

INFINITE’s L And Shin Hye Sun Beautifully Lock Lips In “Angel’s Last Mission: Love”

Se pare că iubirea dintre protagoniștii din “Angel’s Last Mission: Love” evoluează!

Producția marca KBS spune povestea de dragoste dintre o balerină și un înger. Shin Hye Sun va interpreta rolul balerinei Lee Yeon Seo, care este rece și nu crede în dragoste, iar L va juca rolul îngerului buclucaș, Kim Dan, care trebuie să o ajute pe Lee Yeon Seo să-și găsească dragostea, pentru a se putea întoarce în cer.

După succesiunea de evenimente și dezvăluiri șocante la care am asistat în ultimele episoade, a venit vremea ca cele două persoanje să aibă câteva momente de liniște și pace. Astfel, în imaginile dezvăluite pe 27 iunie vedem cum Lee Yeon Seo reacționează după ce află că Dan este o ființă divină, un înger, care trebuie să o protejeze.

Protagonista nu este speriată sau oripilată, ci ușurată pentru că acum știe care este adevărul și fericită că poate fi alături de Kim Dan. Aceștia se află într-un parc și Dan pare că își mărturișește sentimentele din nou, înlăturându-i astfel grijile pe care le are balerina. De asemenea, vedem că îngerul o iubește sincer și din modul în care îi zâmbește și îi ține delicat fața în mâini. Tot momentul se termină cu o îmbrățișare strânsă și un sărut.

Cadrul în care a fost filmat și hainele purtate relevă antiteza dintre lumile din care fac protagoniștii și în același timp dau o notă romantică scenei.

Echipa de producție a dezvăluit – „După ce a aflat că Dan este un înger, povestea de iubire dintre Lee Yeon Seo și înger va ajunge într-un punct de cotitură. Kim Dan îi va spune ceva foarte important balerinei, care va juca un rol cheie în dezvoltarea relației lor.”

Producția hit “Angel’s Last Mission: Love” este difuzată în fiecare săptămână, miercuri și joi!

2 gânduri despre „L este grijuliu și atent cu Shin Hye Sun și o sărută în “Angel’s Last Mission: Love”

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s