Goana după BTS: organizatorii luptă pentru a obține participarea trupei la festivități de premiere

Imagine similară

La fel ca în 2017 și 2018, BTS este cel mai solicitat grup pentru festivitățile de premiere din acest an, iar pentru a-i obține participarea la evenimente, organizatorii duc o luptă crâncenă!

Pe 10 august, presa coreeană a dezvăluit că celebra trupă de băieți de la agenția Big Hit Entertainment va lua parte doar la câteva ceremonii din 2019 și 2020, cel mai probabil la „Melon Music Awards”, „Mnet Asian Music Awards” și „Golden Disc Awards”, și asta doar din cauza programului aglomerat pe care îl are.

Deoarece reprezintă cel mai influent și mai popular grup k-pop al momentului, ce are capacitatea de a atrage atenția publicului larg, fiecare organizator al festivităților de premiere încearcă din răsputeri să-i obțină prezența la evenimente.

BTS a devenit cea mai importantă trupă de băieți din Coreea de Sud, iar rezultatele lansării albumului „Map of The Soul: Persona”, din 12 aprilie 2019, sunt de-a dreptul uimitoare. Nu este o exagerare să spunem că au fost deja rezervate mai multe locuri pentru ceremoniile din cea de-a doua jumătate a acestui an până în prima jumătate a anului următor. Cu toate acestea, trupa de la Big Hit nu va putea participa la toate festivitățile.

În urmă cu câteva zile, un purtător de cuvânt al agenției Big Hit Entertainmet a declarat: „Ori de câte ori primim invitații în legătură cu participarea la ceremonii, discutăm despre program”. Cu toate acestea, s-a declarat că BTS nu va putea participa la multe premii din Coreea, din cauza numărului mare de activități din străinătate. Unii spun chiar că BTS și Big Hit au decis deja ca grupul să participe doar la câteva ceremonii și anume la cele care sunt considerate majore.

Pe 1 august, senzația k-pop, așa cum este numit grupul de către presa internațională, a obținut 6 premii, inclusiv două Daesang-uri: „Top Artist” și „M2 Top Video” la „MGMA 2019”, în ciuda faptului că nu a participat personal. Prin urmare, aceasta și-a exprimat recunoștința prin mesaje video.

Imagini pentru bts mgma 2019

Din păcate, pentru organizatorii de la „MGMA 2019”, cei mai importanți câștigători au lipsit! În cazul în care lipsește artistul care trebuie să obțină premii Daesang, ceremonia pare neterminată. „Am cerut lui BTS să participe la ceremonie, dar nu am primit un răspuns pozitiv pentru noi” – a spus un reprezentant de la M2 X Genie.

În plus, fandomul puternic al lui BTS reprezintă un al factor important pentru festivități de premiere, deoarece are potențialul de a închide ceremonia cu aplauze furtunoase și strigăte puternice. Din punctul de vedere al organizatorilor, prezența lui BTS garantează un rating mare de audiență. Dacă participă la ceremonie și evoluează, ratingul de vizualizări va fi unul extrem de mare.

Și asta nu e tot! În ciuda faptului că BTS nu va lua parte la spectacole de decernare a premiilor, este inevitabil să obțină premii Daesang. Deoarece trupa are rezultate de neegalat, toată lumea așteaptă să obțină premii mari. În cazul în care BTS nu primește nici un Daesang la vreo festivitate, există posibilitatea ca publicul să pună la îndoială corectitudinea cu privire la acordarea premiilor, în plus, organizatorii se vor alege cu o mulțime de critici.

Prin urmare, unii remarcă faptul că organizatorii trebuie să renunțe la obsesia lor de a acorda premii doar artiștilor prezenți la eveniment! „În timpul acestei ere a culturii globale, un artist k-pop poplar la nivel internațional, nu poate veni în Coreea pentru a participa la toate festivitățile de premiere” – a spus un critic din industria muzicii k-pop. „Trebuie să știm cum să acceptăm această schimbare” – a mai spus acesta.

sursa

8 gânduri despre „Goana după BTS: organizatorii luptă pentru a obține participarea trupei la festivități de premiere

 1. Dee

  BTS, nu mai este de mult doar un artist k-pop. Au un program foarte incarcat si toata lumea stie asta.
  Alearga intre SUA, Europa si Asia in dorinta de a multumi pe toata lumea, este greu sunt si eu tineri pana la urma si stai in avion mai mult decat poate stai acasa in pat, este foarte greu.
  Apreciez foarte mult BigHit, pentru ca pune foarte mare pret pe baietii si nu-i obliga sa mearga unde nu-si doresc. De exemplu, in Franta merg de buna voie, nimeni nu le-am impus.
  Adevarul este ca da, BTS, e altceva si este normal ca organizatorii sa ii doreasca la ceremonii, la nici un artist, nu este o atmosfera nici macar pe aproape, atmosferei cand BTS intra pe scena, prin simpla lor prezenta, publicul este in extaz.
  Eu spun ca vor fi prezenti la ceremoniile foarte mari ca MAMA,Melon si Golden Disk, nu cred ca or sa mai fie la Seoul si AAA.
  Premiile or sa vina, pentru ca sunt foarte apreciati si au rezultate, inegalabile.

  Apreciază

  Răspunde
   1. Dee

    Nu prea au ce sa mai demontreze acolo.
    Stau acum si ma gandesc in 2014, cand au performant pe red carpet la MAMA.
    in 2015, doar un singur moment.
    2016, au avut 3
    si acum se bat pe ei… cam asta e nivelul lor.

    Apreciază

    Răspunde
 2. Raluca

  Chiar daca nu vor participa la toate festivitatile, cum scrie si in articol au o gramada de activitati in strainatate, + se pregatesc de pe acum de un nou album, se vor pregatii pt alt world tour, si allte nebuneli etcc… Off… Imi este foarte mila de ei 😔😔😔😣 cu toate ca ei nu se plang si le place sa faca asta, eu chiar ii admir. Artistii din Coreea muncesc foarte mult, mult mai mult decat cei internationali. 😟

  Apreciază

  Răspunde
 3. Monbebe

  Când în 2015 le dădeau cu chiu, cu vai doar 3 minute la dispoziție să evolueze, iar acum trag de ei să facă show.
  Superficialitate lvl 10000+
  Tare mi-aș dori să refuze toate evenimentele ca să le dea o lecție. 💁🏻‍♀️

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. Raluca

   Iti dai seama ca trag, ca sa le faca o audienta mare si pt money nu ca le.ar pasa de ei. Toti sunt superficiali, nu le pasa de trupe deloc. Si eu mi.as dorii sa refuze, si sa stea linistiti sau sa mearga la alte festivitati internationale. 😍

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s