Cele mai influente personalități ale momentului

În ultimii ani, diferite personalități din domeniul politic sau economic aveau cea mai mare influență în Coreea de Sud, cu toate acestea, pe măsură ce societatea devine mai diversificată, iar vocile tinerei generații se consolidează, forța sferelor culturale și sportive crește la un nivel care nu poate fi ignorat.

Recent, reprezentanții de la Sisa Journal au efectual un sondaj cu titlu „2019, personalități care promovează Coreea”, iar acesta a inclus celebrități din diferite domenii, inclusiv muzică! Potrivit rapoartelor, au fost intervievați 1000 de experți, 74,8% – bărbați, 25,2% – femei, toți cu vârste cuprinse între 30 și 60.

Conform sondajului, Moon Jae In, președintele actual al Coreei de Sud, este cea mai influentă personalitate din 2019, acesta adunând 70,6% din voturi.

De asemenea, în TOP 10 a ajuns și BTS, trupa clasându-se pe locul 8 cu un total de 4,3% din totalul de voturi. Se pare că acesta este rezultatul recunoașterii „fenomenului BTS”, care a cucerit lumea întreagă, la fel precum „febra Beatles” în urmă cu 40 de ani, și lasă o urmă de „Coreea” în lume. Sondajul a mai arătat că efectul economic produs de BTS valorează aproximativ 5,6 trilioane de woni anual.

sursa

Un gând despre „Cele mai influente personalități ale momentului

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s