‘A Dog’s Journey’, în care debutează Henry la Hollywood, ajunge pe ecranele din Coreea

Henry promovează zilele acestea drama de familie „A Dog’s Journey” produsă de compania lui Steven Spielberg, Amblin Entertainment. Starul vorbește cum este să joci într-un film de Hollywood și spune că va mai încerca și alte roluri în viitor.

După ce a debutat ca membru al trupei K-pop Super Junior M în 2008, canadianul de origine chineză și-a dezvoltat cariera apărând în mai multe emisiuni TV de realitate din Coreea de Sud, alături de cariera sa muzicală. Dar de data aceasta, artistul și-a croit un drum spre Hollywood, punând piciorul în industria cinematografică globală.

„Aceasta a fost o oportunitate grozavă pentru mine. Am fost foarte surprins să fiu contactat de un studio atât de cunoscut și am simțit că ar trebui să dau tot ce am mai bun în acest film”, a spus Henry în cadrul unei conferințe de presă pentru promovarea filmului său, luni, 26 august, susținută la Yongsan CGV din Seul.

„Aproape de jumătatea drumului, mi-am dat seama că nu foarte mulți asiatici au preluat astfel de roluri importante în Hollywood. Așa că am simțit greutatea pe umeri, deoarece am simțit că îi reprezint pe asiatici. Voi face tot posibilul să ne facem mândri.”

Filmul este o continuare a filmului „A Dog’s Purpose” din 2017, bazat pe romanul bestseller „Povestea lui Bailey”. Filmul anterior a preluat povestea câinelui devotat Bailey care își caută sensul și scopul în viață prin reîncarnare, în cele din urmă găsindu-și drumul înapoi la proprietarul său original Ethan. În acest film, din 2019, Bailey  merge într-o călătorie a reîncarnării cu o singură misiune – de a o proteja pe nepoata CJ a lui Ethan (interpretată de Kathryn Prescott) cu orice preț.

Henry a preluat rolul lui Trent, care este un prieten din copilărie al lui CJ și care stă alături de ea, în timp ce trece prin propria ei călătorie de a-și urmări visul în muzică.

„Acesta este un film de familie, cu o poveste minunată și plină de inimă”, a remarcat Hery. „Deși povestea se învârte în jurul câinilor, există povești care arată semnificația familiei și a prieteniei”.

Henry a vorbit despre chimia avută în rolul celor mai buni prieteni din copilărie din film: „Kathryn m-a susținut și m-a făcut să mă simt confortabil încă din prima zi (la filmări). Nu cred că aș fi putut lucra să iasă filmarea bine dacă nu ar fi fost ea, așa că îi mulțumesc cu adevărat. „

(from left) – CJ (Kathryn Prescott), Bailey as Yorkshire terrier Max (back to camera, voiced by Jo

Cei doi au spus că și-au oferit forță reciproc în evoluțiile lor – Henry prin muzică și Prescott prin actorie. „Personajul meu a trebuit să cânte la chitară și cânt, dar niciodată nu am cântat, nici la chitară, așa că am făcut multe exerciții. Henry m-a ajutat cu chitara”, a spus Prescott.

(from left) – Trent (Henry Lau), Ms. Thing (a Hairless Chinese Crested) and CJ (Kathryn Prescott)

„Trent se confruntă cu un moment dificil la un moment dat, așa că am făcut o mulțime de cercetări pentru a-l juca. A fost foarte provocator și nou, deoarece nu am prea multă experiență în actorie”, a povestit Henry, adăugând că Prescott l-a ajutat la acea scenă.

De asemenea, cântărețul a remarcat că rolul său în film este probabil diferit de personalitatea sa jucăușă și directă pe care a tot arătat-o în trecut la TV: „Probabil că aceasta nu este o latură familiară pentru public. Dar sper ca oamenii să lase deoparte imaginea mea și să se concentreze asupra rolului din film, așa cum este  prezentat.”

El și-a împărtășit planurile de a continua să facă eforturi pentru a împărtăși sentimentele și emoțiile sale cu publicul: „Muzica, reality show-urile, actoria, toate sunt modalități de a-mi exprima sentimentele. Așa că voi continua să încerc tot ce pot face în toate aceste categorii”, a spus el.

„Dacă am o altă șansă să apar în filmele de la Hollywood în viitor, voi face tot posibilul pentru a-l arăta cu mândrie pe cel mai bun din Henry lumii.”

Filmul ‘A Dog’s Journey’ are premiera în 5 septembrie în Coreea de Sud ( și, diferențiat, în alte țări, ultima fiind Polonia- 4 octombrie) dar a avut deja premiera acum 4 luni în SUA, aducând profituri de peste 60 milioane de dolari.

 

Surse: koreatimes, latimes.

Lasă un comentariu