Personajul lui Moonbin din ASTRO din drama ‘At Eighteen’ dezvăluie că îi plac bărbații!

Episodul din 2 septembrie al serialului ‘At Eighteen’ a oferit o supriză de proporții spectatorilor: personajul interpretat de Moonbin din ASTRO este îndrăgostit de alt băiat!

După cum spuneam, în dramă are loc o întorsătură de scenariu, după ce Jung Ohje (interpretat de Moonbin din ASTRO) a făcut o mărturisire surprinzătoare fostei sale iubite Kwon Daheen (interpretată de Kim Bo Yoon). După ce a rupt relația cu ea fără un motiv clar, Jung Ohje și-a mărturisit în sfârșit sentimentele, atunci când Kwon Daheen a căzut și a fost adusă la centrul medical al liceului.

Ohje urma să plece de lângă Kwon Daheen după ce aceasta s-a trezit din leșin, însă s-a simțit vinovat că nu i-a spus adevărul și i-a mărturisit că îi plac băieții. Ohje a spus: „Am pe cineva care îmi place. Persoana care îmi place nu este fată.” Daheen a fost surprinsă și și-a pierdut cuvintele, dar a reușit să ghicească pe cine place fostul ei iubit: Ma Hwiyoung (interpretat de Shin Seung Ho).

Pentru o dramă de tineret, cu siguranță această întorsătură de situație și introducere a temei homosexualității este un element surpriză. Puteți urmări scena mai jos:

 

 

Sursa: kstarlive

Lasă un comentariu