Youngjae din B.A.P. va juca într-o K-drama!

Youngjae din B.A.P. a confirmat că va juca în K-drama  “9.9 Billion Woman” !

Pe 6 septembrie, noua lui agenție Dmost Entertainment a anunțat că „Youngjae a fost confirmat pentru rolul din „ 9.9 Billion Woman ”, iar acesta va fi primul său efort într-o dramă tradițională.”

“9.9 Billion Woman” este o poveste a unei femei care se confruntă cu lumea după ce, din întâmplare, a pus mâna pe 9,9 miliarde de woni (aproximativ 8,3 milioane USD) în numerar. Jo Yeo Jeong a confirmat că  o va juca pe Jung Seo Yeon, femeia care deține cheia celor 9,9 miliarde câștigați în numerar, iar Kim Kang Woo îl va interpreta pe Kang Tae Woo, fostul polițist care o întâlnește pe Jung Seo Yeon în timp caută adevărul. despre moartea fratelui său mai mic.

Youngjae va prelua rolul lui Kim Seok, un angajat cu jumătate de normă care lucrează la un PC Bang (internet cafe) gestionat de Kang Tae Woo. Deși pare un tip obișnuit, este genial cu computerul fiind bine cunoscut pentru abilitățile sale în hacking încă din generală și  liceu.

În 2018, Youngjae și-a făcut debutul în actorie prin drama web de la JTBC „Kim Seul Gi Genius” ca personajul principal Chun Cha Dol. Recent, Youngjae a fost ocupat cu lansarea primului său album solo „Fancy”, care îi demonstrează abilitățile sale de artist, având apariții tv și evoluții, dar și întâlniri cu fanii.

Youngjae a împărtășit: „Sunt agitat și emoționat pentru prima mea încercare de a jucat într-o dramă tradițională. Întrucât este o provocare pe care o iau în serios, mă voi pregăti foarte mult să fac tot posibilul pentru a arăta un Kim Seok perfect. „

Așteptăm cu interes difuzarea dramei și îi dorim mult succes!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s