GAON certifică cu platină mai multe albume și melodii k-pop

Clasamentul GAON certifică cu platină următorii artiști k-pop!

Pe 12 septembrie a devenit cunoscut faptul că NCT Dream și EXO-SC au primit certificare de platină cu albumele „We Boom” și „What A Life” pentru cele a câte 250.000 de exemplare vândute. Între timp, „City Lights” de la Baekhyun din EXO și „Color on Me” de la Kang Daniel s-au ales cu platină dublă, deoarece au înregistrat peste 500.000 de copii.

La capitolul vânzări digitale, „BBIBBI” de la IU„Dance the Night Away” de la TWICE și „Love, ing” de la Ben au fost certificate pentru cele 2,5 milioane de descărcări.

Mai mult, „Gotta Go” de la Kim Chung Ha„The Day Was Beautiful” de la Kassy, 2002” de la Anne-Marie și „Shin Yong Jae” de la Haeun au obținut platină, după ce au adunat peste 100.000.000 de ascultări în topul GAON.

Reamintim, la începutul anului trecut, Asociația Coreeană a Industriei Muzicale a decis să introducă un nou sistem de certificare pentru vânzările de albume, descărcări de melodii și streaming online. Începând cu 1 ianuarie 2018, Gaon Chart a început să certifice cu platină albumele care au înregistrat peste 250.000 de exemplare vândute, cu dublă platină pe cele care au trecut de 500.000, iar melodiile care au depășit peste 100.000.000 de ascultări sau 2,5 milioane de descărcări au fost certificate cu același statut

Felicitări tuturor artiștilor!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s