„MAMA 2019” a ales data și locația unde va ține spectacolul din acest an

Mnet a găsit în cele din urmă o locație unde va ține festivitatea de premiere „Mnet Asian Music Awards”, ei bine, evenimentul va fi organizat în Japonia!

Pe 24 septembrie a devenit cunoscut faptul că premiile „MAMA 2019” vor avea loc pe 4 decembrie la Nagoya Dome din Nagoya, Japonia. S-a dezvăluit că pentru prima dată spectacolul va avea loc într-un „Dome” și va fi cel mai grandios de până acum.

În ceea ce privește preocupările cu privire de relațiile tensionate dintre Coreea de Sud și Japonia, reprezentanții de la Mnet au răspuns: „Am efectuat o revizuire amănunțită a locației din cauza relațiilor dintre cele două țări, iar în final am ajuns la concluzia că schimbul cultural ar trebui să continue, indiferent de problemele politice care există la moment”.

De asemenea, directorul de la CJ ENM a comentat: „Fidelă numelui său, „MAMA” a devenit una dintre cele mai bune festivități de premiere din Asia. Vom depune toate eforturile pentru a ne asigura că muzica k-pop și cea asiatică depășesc granițele naționale și culturale, astfel încât să devină populare în întreaga lume”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s