Sumin din Sonamoo spune de ce a cerut anularea contractului + declaraţia TS Entertainment

TS Entertainment Gives Official Statement About Lawsuit Filed By SONAMOO’s Nahyun And Sumin

Sumin din Sonamoo a dezvăluit motivul pentru care a ales să ceara încheierea contractului cu TS Entertainment în mod juridic.

În data de 24 septembrie, Sumin a scris pe contul ei de Instagram: „Nahyun şi eu am decis să din moment ce nu am fost plătite niciodată de la debutul nostru, am dorit să vedem în mod clar înregistrările cu toate câştigurile noastre de la începutul acestui an şi cum au fost împărţite. Acesta este motivul pentru care am cerut companiei să ne arate documente cu profitul nostru; cu toate astea, ne-au arătat doar o parte mică.

Când am primit acele câteva documente oferite de companie, am înţeles că asta înseamnă că alte sume mai mari au fost omise, aşa că am cerut ca aceste documente să fie verificate. Am spus deschis să dacă se va adeveri că acestea sunt toate documentele şi sunt corecte, vom continua să activăm în continuare drept membre Sonamoo. În ciuda acestui fapt, compania nu ne-au oferit toate documentele cerute şi ne-au tratat ca pe nişte persoane ce le fac probleme… Nu am rupt legătura cu managerul companiei.”

În final Sumin a mai spus: „De asemenea, am trecut şi noi printre acele moment cu care se confruntă idolii care se luptă legal cu agenţiile lor. Ne-au ameninţat cu puterea lor şi chiar ne-au închis apa, apoi ne-au dat afară din camerele noastre. Vreau să le cer scuze fanilor pentru că nu voi mai putea promova cu Sonamoo alături de celelalte membre, iar această decizie a fost luată după o perioadă lungă de gândire.”

Mai jos este şi declaraţia oficială oferită de TS Entertainment:

Bună ziua. Suntem TS Entertainment. 

Aceasta este declaraţia noastră oficială referitoare la situaţia trupei Sonamoo.

În luna august, Sumin şi Nahyun au depus un proces prin care cer anularea contractelor cu agenţia. La începutul acestui an, membrele ne-au trimis o înştiinţare cu privire la acest fapt. Acestea au exersat cu celelalte fete fără probleme până în ziua în care au sosit documentele, iar după asta, au rupt brusc legătura, chiar şi cu membrele trupei.

Acţiunile neaşteptate ale celor două fete le-au afectat imens pe celelalte membre, care voiau să protejeze trupa. Au îngreunat activităţile trupei şi au influenţat negativ lansarea noului album, programul şi alte evenimente planificate. După o discuţie cu celelalte membre şi părinţii lor, am decis că Sonamoo va continau drept o trupă de cinci membre.

Mai mult de atât, vom lua măsuri legale împotriva celor două fete care au făcut probleme cu deciziile lor egoiste.

În final, vrem să ne cerem scuze tuturor celor care iubesc artiştii noştri şi le vom susţine la maxim pe celelalte membre din Sonamoo, astfel încât acestea să poată continua activităţile lor.

Vă mulţumim.”

sursă (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s