Kim Rae Won spune că Park Shin Hye este cea mai bună parteneră de filmări și o persoană incredibilă

Vorbind despre Park Shin Hye. Kim Rae Won a avut numai cuvinte de laudă la adresa actriței.
Pe 23 septembrie, Kim Rae Wona a apărut în emisiunea JTBC ‘Please Take Care of My Refrigerator’.

În timpul discuției, gazdele Kim Seong-ju și Ahn Jeong-hwan l-au întrebat pe Kim Rae Won: „Ai lucrat cu unele dintre cele mai populare actrițe din Coreea, nu? Cine crezi că a fost cea mai bună parteneră?”

Cu un zâmbet timid, Kim Rae Won a răspuns: „Da, am fost extrem de norocos” și s-a oprit puțin. Apoi, el a continuat: „Ei, asta e dur. Toate au fost grozave.”

Kim Seong-ju și Ahn Jeong-hwan au răspuns: „Oh, haide! Nu poți  să alegi doar una? Am dori cu disperare să știm răspunsul tău!”

În timp ce Kim Seong-ju și Ahn Jeong-hwan au continuat să insiste să numească o actriță, Kim Rae Won a râs și a spus: „Bine, bine! Probabil aș spune că este Shin Hye. Am jucat cu ea într-o dramă din 2016 ‘Doctors’.”

Când a fost întrebat de ce a ales-o Park Shin Hye dintre atâtea actrițe, Kim Rae Won a explicat: „Din cauza programului de filmare pentru un film, m-am alăturat „Doctors” aproximativ o lună mai târziu față de restul lumii.”

Actorul a continuat: „Echipa începuse deja să filmeze fără mine, așa că erau deja apropiați și totul. Chiar înainte de a începe să mă simt penibil, Shin Hye a venit și m-a ajutat să mă amestec cu ei.” El a adăugat: „Mulțumită ei, am reușit să mă obișnuiesc cu noul mediu. Ea a fost o persoană incredibilă.”

 

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s