„Running Man” susține primul fan meeting din Coreea + oferă un show magnific și emoționează fanii

Ultimele două episoade ale emisiunii „Running Man” au fost un carusel de emoții pentru fani și artiști!

„Running Man” este cea mai populară emisiune sud-coreeană pe plan internațional și a început să fie difuzată pe canalul SBS de pe 11 iulie 2011. De-a lungul anilor, show-ul a suferit mai multe modificări în ceea ce privește componența, deoarece inițial erau șapte membrii permanenți, iar acum sunt în total 8 – Ji Suk Jin, Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook, HaHa, Song Ji Hyo, Lee Kwang Soo, Jeon So Min și Yang Se Chan. Trebuie să îi menționăm și pe Gary, Lizzy și Song Joong Ki, care de asemenea au făcut parte din această echipă minunată.

Emisiunea fenomen a înregistrat numeroase recorduri în ceea ce privește ratingurile și programelele de divertisment. Datorită chimiei dintre membri, care au devenit o familie, și a formatului amuzant și captivant, artiștii s-au bucurat de o popularitate uriașă și de multă iubire nu doar de la fanii coreeni, dar și de peste hotare. Echipa „Running Man” a ajuns să organizeze întâlniri cu fanii și concerte în întreaga Asie, devenind în același timp și o rampă de lansare pentru artiștii mai puțini cunoscuți.

Întrucât „Running Man” a împlinit 9 ani, staff-ul și echipa au vrut ceva special și au organizat prima întâlnire oficială cu fanii din Coreea de Sud, pentru care s-au antrenat din greu timp de trei luni. Aceștia au pregătit evoluții de neuitat și care au avut un nivel ridicat de dificultate. Au trebuit să cânte, să danseze împreună și să colaboreze cu artiști faimoși din industria muzicală.

Deși au fost multe momente în care au fost sleiți de putere, simțeau că nu mai pot și voiau să renunțe, s-au susținut reciproc și au fost încurajați de oamenii din jurul lor, iar la finalul celor trei luni de durere, efort și lacrimini, au cules roadele muncii lor!

Înainte de a intra pe scenă, membrii au fost anunțați că nu scapă așa de ușor, pentru că și acum există un spion printre ei și vor trebuie să îndeplinească misiuni pentru a primi indicii despre identitatea acestuia. De asemenea, a mai fost dezvăluit că publicul prezent știe cine este spionul, iar pentru a se afla în posesia indiciilor trebuie ca încurajările și uralele celor din sală să treacă de 120 de decibeli. Membrii au fost șocați și au început să se întrebe cum de a putut respectiva persoană să se ascundă pentru atâta timp, suspectându-se cum o fac mereu în show.

După ce au primit misiunea, au trebuit să urce pe scenă pentru prima evoluția, unde au cântat piesa “Only One for Me” de la BTOB. Toți au fost îmbrăcați în ținute alb și bleo, în afară de Yoo Jae Suk, care a trebuit să poarte o ținută de deținut drept pedeapsă.

 

Apoi au urmat momentele solo și în duet. Primul care a făcut ca sala să fie extaziată a fost HaHa, care a cântat piesa „DANG DIGGI BANG„, ce este în colaborare cu Beenie Man. Mulți care urmăresc emisiunea „Running Man”, au putut asculta melodia reggae, deoarece s-au făcut multe glume pe seama ei, iar Haha a trebuit să danseze de nenumărate ori pe ea, săturându-se și el. Întrucât acesta este un artist și cântăreț desăvârșit a făcut ca țipetele fanilor să treacă de pragul stabilit și a primit un indiciu.

 

După atâta energie a urmat un moment mai liniștit, dar încărcat de emoție și cu o atmosferă mai intimă. Ji Suk Jin și Song Ji Hyo au interpretat melodia “Don’t” care este cântată de Loco și Hwasa din MAMAMOO. Apariția senzuală și răpitoare a actriței și atitudinea relaxată a prezentatorului s-au împletit perfect și au făcut ca uralele fanilor să treacă de 120 de decibeli și astfel au câștigat două indicii.

 

Dacă am sărit în sus de bucurie, apoi am fost fermecați de atmosfera caldă, acum a venit timpul să râdem din nou. De data aceasta, trioul Lee Kwang Soo, Jeon So Min și Yang Se Chan, care sunt și mezinii din „Running Man” au interpretat un șlagăr și la sfârșit și-au cerut scuze, deoarece nu au știut că momentele vor fi difuzate toamna, iar ei au ales o piesă de vară. Cu toate acestea, au reușit să câștige indiciul mult dorit.

 

După a venit rândul unei alte evoluții, care ne-a emoționat până la lacrimi. Kim Jong Kook a ales să interpreteze coloana sonoră a filmului Disney, “Aladdin”. Mulțimea a fost impresionată de vocea cântărețului și cucerită de modul în care a cântat piesa „Speechless„. Fanii știu că Kim Jong Kook are o imagine de dur în emisiune și la fiecare misiune ce implică forță, o câștigă fără drept de apel. Și acesta a câștigat un indiciu.

 

Yoo Jae Suk și HaHa au fost cei care au încheiat prima parte a spectacolului, cu o piesă amuzantă intitulată “Hollywood.” Aceștia au cucerit cu carisma lor, dar și cu melodia care deși este în genul pieselor din trecut, a ajuns la inimilor fani. De asemenea, duo-ul care a trebuit să evolueze drept pedeapsă, a primit și el un indiciu.

 

După a fost o mică pauză, iar trupa începătoare de la JYP EntertainmentITZY, a urcat pe scenă și a încântat publicul cu noua lor melodie.

Având în vedere că s-a încheiat prima parte a spectacolului, a venit timpul celei de-a doua, în care membrii RM au făcut echipă cu mai multe artiști și au pregătit momentele speciale. Primii care au urcat pe scenă au fost Ji Suk Jin și Lee Kwang Soo, care au colaborat cu trupa Apink. Membrii chiar dacă s-au transformat în niște veritabili idoli k-pop, tot și-au păstrat carisma și i-au făcut pe fani să râdă.

 

Song Ji Hyo și Yang Se Chan au dat mâna cu Nuksal și Code Kunst pentru un moment cu mult swag și rap. Astfel, membrii RM au intrat în pielea unor adevărați rapperi și au ridicat sala în picioare. De asemenea, aceștia au pregătit și o surpriză, în care au invitat o altă celebritate să cânte alături de ei pe scenă. Vedeta a fost nimeni alta decât regina hip hopului Yoon Mi Rae.

 

Yoo Jae Suk și Jeon So Min au colaborat cu formația celebră Soran și au cântat o melodie despre experiențele amoroase ale lui Jeon So Min. Deși prima dată lui Yoo Jae Suk nu i-au convenit versurile, nu a mai avut ce face și a trebuit să cânte. Momentul a fost unul amuzant, relaxat și plin de confetti.

 

Kim Jong Kook și HaHa au fost cei care au încheiat colaborările. Aceștia au făcut echipă cu Gummy, o cântăreață bine cunoscută pentru vocea și ost-urile sale celebre. Momentul a fost unul emoționat și au umplut scena cu energia lor, chiar dacă au stat pe loc. HaHa a fost cel care a avut mai multe emoții, deoarece a trebuit să cânte și să nu facă rap, care e domeniul lui de specialitate.

 

După a venit timpul unei noi pauze pentru ca artiștii să se pregătească pentru cele două momente de la final. Pe scena a urcat cântăreața trot Hong Jin Young, care a fost cea de-a doua supriză. De asemenea, fiecare evoluție de până acum a reușit să aducă uralele fanilor la peste 120 de decibeli.

Cea mai așteptată evoluție a serii a fost cu siguranță cea în care Ji Suk Jin, Yoo Jae Suk, Kim Jong Kook, HaHa, Song Ji Hyo, Lee Kwang Soo, Jeon So Min și Yang Se Chan au trebuit să execute o coregrafie foarte dicilă și care este pentru profesioniști. Pentru ca dansul să le iasă, s-au antrenat cu coregrafa Lia Kim, care a reușit să facă minuni. Acest moment le-a dat cele mai mari bătai de cap, deoarece presupune mișcări care trebuie executate cu forță, în sincron și să nu mai menționăm de aura pe care au trebuit să o afișeze. Lia Kim a avut multă răbdare și a reușit să-i facă pe toți să strălucească. Evoluția a fost de vis, iar la sfârșit am putut vedea sinceritatea și emoțiile fiecăruia.

(Mai jos veți vedea și cum au decurs antrenamentele, dar și dansul de la final.)

 

Membrii au încheiat evoluțiile într-o notă pozitivă, ușor emoționantă și au cântat o piesă specială pentru emisiune. Versurile au fost scrise chiar de aceștia.

 

După ce au încheiat și ultimul moment, a venit timpul de a discuta cu fanii și de a spune ce au simțit. Vedetele au zis că perioada de antrenamente a părut atât de lungă, iar spectacolul foarte scurt. De asemenea, le-au mulțumit fanilor pentru sprijinul și iubirea acordată, zicând că fără ei nu ar fi ajuns unde sunt acum. Pe lângă mulțumiri, s-a mai lăsat și cu lacrimi din partea artiștilor, dar și a coregrafei Lia Kim, care a fost mândră de elevii ei.

Însă, pentru că este vorba despre „Running Man” și trebuie să se termine cu râsete, la sfârșit au avut de ghicit cine e spionul, iar cei care nu vor răspunde corect vor primi o pedeapsă. Indiciile le-au dat bătai de cap, deoarece nimeni în afară de Kim Jung Kook nu a reușit să ghicească cine e spionul (dacă vreți să aflați cine a fost, va trebui să urmăriți episodul), iar în final ghinioștii care au trebuit să primească pedeapsă au fost Lee Kwang Soo, Song Ji Hyo, HaHa și Jeon So Min.

Cu singură această întâlnire cu fanii reprezintă o amintire foarte prețioasă atât pentru membrii „Running Man”, cât și pentru fanii lor!

Un gând despre „„Running Man” susține primul fan meeting din Coreea + oferă un show magnific și emoționează fanii

  1. Pingback: Lee Kwang Soo dezvăluie ce i-a zis lui Song Ji Hyo ca s-o oprească din plâns – K-pop Romania

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s