Lee Kwang Soo dezvăluie ce i-a zis lui Song Ji Hyo ca s-o oprească din plâns

Lee Kwang Soo Reveals What He Said To Song Ji Hyo To Hold Back Her Tears During Fan Meeting

În episodul de pe 29 septembrie al emisiunii “Running Man,” membrii au vorbit despre întâlnirea cu fanii sud-coreeni organizată în cinstea celei de-a 9-a aniversări și au dezvăluit ce s-a întâmplat în spatele camerelor de filmare.

Ji Suk Jin și Yoo Jae Suk au discutat despre faptul că după spectacol membrii s-au dus să ia masă împreună, iar Yoo Jae Suk a mai zis că și prietenul său a vrut să-și exprime emoțiile pe scenă – „Ji Suk Jin a vrut să plângă ca Song Ji Hyo.”

Yang Se Chan a adăugat – „Eram lângă Suk Jin hyung și imediat ce Ji Hyo noona a început să plângă, a spus ‘În regulă, Ji Hyo a făcut asta.’ M-au trecut fiorii.”

Când a venit timpul ca Song Ji Hyo să spună un discurs de încheiere în timpul întâlnirii cu fanii, aceasta a început să plângă, iar Lee Kwang Soo, care era lângă ea, i-a șoptit ceva la ureche, ce a făcut-o instant să se oprească din plâns.

Lee Kwang Soo a dezvăluit – „Când a început să plângă pe scenă, s-a uitat la mine și mi-a spus să fac ceva. Așa că i-am zis să se gândească la băuturile de la petrecerea de după și imediat a început să zâmbească.”

Cât de drăguț!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s