Drama “VIP” lansează un teaser MV romantic cu Jang Nara și Lee Sang Yoon

Jang Nara și Lee Sang Yoon trăiesc o poveste de dragoste intensă în drama “VIP”.

Descrisă drept o „melodrama de birou”, acțiunea viitorului serial SBS se petrece într-un grup de lucru care se ocupă de clienții VIP ai unui magazin și spune poveștile femeilor care lucrează mult și a mariajelor acestora.

Cel mai nou teaser lansat pe 30 septembrie oferă spectatorilor o privire asupra momentelor dulci dintre Na Jung Sun (interpretată de Jang Nara) și Park Sung Joon (interpretat de Lee Sang Yoon).

Na Jung Sun spune „Poate că a fost din momentul în care ne-am întâlnit prima dată”, întrucât se întâlnește cu Park Sung Joon pentru prima dată după ce a fost transferată în grupul de lucru VIP al magazinului.

Apoi personajele principale devin mai apropiate, și ea continuă: „Nu era o persoană amabilă, dar era o persoană caldă. L-am plăcut.”

Înmânându-i un inel stând în genunchi, Park Sung Joon o cere de soție pe Na Jung Sun: „Singurul lucru pe care ți-l pot promite chiar acum este inima mea, dar depun eforturi pentru a menține această inimă pentru tot restul vieții”, spune Park Sung Joon. După ce s-a căsătorit, cuplul este filmat mergând pe un drum sub ploaie. Na Jung Sun concluzionează: „Să nu ne străduim atât de mult și să trăim fericiți până când vom muri”.

O sursă din serial a declarat: „Această dramă intenționează să spună povestea celei mai importante persoane din viața ta, VIP, sau a persoanei pe care o iubești. Sinergia romantică creată de Jang Nara și Lee Sang Yoon vă va trezi emoțiile de toamnă. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare primul episod.”

“VIP” are premiera în 28 octombrie.
Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s