Joo Sang Wook, Kim Bo Ra, Lee Tae Hwan și alții vor juca într-o nouă comedie romantică

Joo Sang Wook, Kim Bo Ra, Lee Tae Hwan, Han Da Gam și alții vor juca împreună într-o nouă comedie romantică. Yeonwoo din MOMOLAND face și ea parte din distribuție.

La 1 octombrie, cei patru actori au fost confirmați în viitoarea dramă „Touch” (titlu de lucru), o comedie romantică care urmărește povestea unui artist de machiaj care ajunge șomer din cauza datoriilor și a unei stagiare eșuate, pe măsură ce se îndreaptă spre noi vise.

Joo Sang Wook va prelua rolul artistului de machiaj profesionist Cha Jung Hyun, care este obsedat să atingă perfecțiunea.

Kim Bo Ra o va interpreta pe Han Soo Yeon, o asistentă de machiaj care a fost fost stagiar idol timp de zece ani. Han Soo Yeon a fost pregătită să debuteze printr-un program de audiție după lunga sa perioadă de antrenamente dar, după un incident misterios, a fost forțată să plece. Descoperindu-și abilitățile de a machia, aceasta pornește pe un drum nou.

Han Da Gam își propune să captiveze publicul în rolul ei de elegantă și atracție ca actrița de top Baek Ji Yoon, care tânjește după Cha Jung Hyun.

În cele din urmă, Lee Tae Hwan va juca rolul starului mondial Kang Do Jin. Deși este chipeș și are farmece excepționale, se poticnește atunci când se îndrăgostește, arătând o latură neașteptată a lui, foarte drăguță.

„Touch” va avea premiera în ianuarie 2020.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s