Trupele k-pop cu cele mai multe melodii care au obținut PAK

Imagini pentru BIGBANG 2015

În industria k-pop există o mulțime de grupuri, dar nu toate se pot bucura de succes. Unele se descurcă bine din punct de vedere al vizualizărilor pe YouTube, altele din punct de vedere al vânzărilor fizice, iar altele din punct de vedere al vânzărilor digitale.

Ei bine, haideți să aflăm care sunt cele care au cele mai multe statute de PAK în topurile muzicale!

Potrivit statisticilor, trupa k-pop cu cele mai multe melodii care au atins statutul de perfect all-kill este Big Bang. Pe parcursul carierei sale, aceasta a avut (să sperăm că va mai avea) 5 piese cu PAK, 3 dintre ele fiind de pe albumul „MADE”: „Flower Road” – cântec pentru fani, „Loser”, „Fxxk It”, „Let’s Not Fall In Love” și „Blue”. Al doilea grup cu cele mai multe piese cu PAK este TWICE. Trupa de fete de la JYP Entertainment se poate lăuda cu 4 cântece: „Cheer Up”, „TT”, „Knock Knock” și „Yes or Yes”, iar pe #3 se află Busker Busker cu 3 melodii: „Cherry Blossom Ending”, „If You Really Love Me” și „Love, At First”.

De asemenea, există trupe care au doar câte două melodii ce au obținut PAK, vorbim despre 2NE1, BLACKPINK, Bolbbalgan4, BTS, miss A și SISTAR, dar și unele care au doar câte o piesă: Leessang, Akdong Musician, SISTAR19, GFRIEND, MAMAMOO, DAVICHI, 10cm, Urban Zakapa, Wonder Girls, I.O.I, EPIK HIGH, iKON și Red Velvet.

PAK sau altfel spus – perfect all-kill – este cel mai mare rezultat pe care îl poate obține o melodie în clasamentele muzicale din Coreea de Sud. Pentru a obține un astfel de succes, cântecul trebuie să fie #1 în toate topurile în timp real și zilnic.

Foarte puține piese reușesc să atingă un astfel de statut, în 2019 avem doar 3 cântece cu PAK, vorbim despre „Boy With Luv” de la BTS, „How can I love the heartbreak, you’re the one I love” de la Akdong Musician și „Workaholic” de la Bolbbalgan4.

Felicitări tutuor artiștilor și fanilor acestora!

surse: vk.com

3 gânduri despre „Trupele k-pop cu cele mai multe melodii care au obținut PAK

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s