Echipa din “Flower Crew: Joseon Marriage Agency” este deja expertă în scenele de sărut

Producătorii serialului “Flower Crew: Joseon Marriage Agency” au prezentat un videoclip din spatele camerelor în care arată cele două cupluri principale din serial filmând scenele în care se sărută.

Videoclipul începe cu Kim Min Jae care o ajută pe Gong Seung Yeon să scape de o insectă de pe rochie. Surprinsă, Gong Seung Yeon comentează: „Nu m-a ajutat până acum. Odată mai demult a scos o molie de pe mine.” Cu toate acestea, Kim Min Jae subliniază: „Am scos și un gândac cu coarne lungi.” Kim Min Jae descrie șocul său spunând: „Am dat ochii cu cicada.”

Gong Seung Yeon și Kim Min Jae continuă să filmeze scena sărutului romantic, în ciuda gălăgiei puternice făcute de cicade. Când râd de încercarea regizorului de a arunca petale de flori spre ei pentru scenă, regizorul strigă: „Să încercaț și voi! Nu este ușor!”, făcându-i pe cei doi să râdă cerându-și scuze.

De asemenea, tot în acest MV, îi mai putem vedea pe Byun Woo Seok și pe Go Won Hee cum își filmează și scenele romantice având momente de râsete adorabile, dar și situații în care sunt stânjeniți. Cei doi discută scenele de sărut, iar Byun Woo Seok comentează: „Cred că scena sărutului nostru va arăta frumos.”

În cele din urmă, îl putem vedea și pe Park Ji Hoon implicat din greu la filmare, în ciuda căldurii verii. Când primește laude pentru scena lui, acesta face un dans comic folosind semnul ok și spune în glumă către aparatul de filmat: „Când este cald, un cartof este cel mai bun.”Dar, obosit de căldură, renunță la cartof și spune: „Când este cald, cred că este mai bine să fii liniștit” Cu toate acestea, în timp ce el părăsește platoul, Park Ji Hoon încă face vesel cu mâna către fanii care l-au reperat.

 
Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s