Jang Nara este o soție minunată și-i face o surpriză romantică lui Lee Sang Yoon în „VIP”

Jang Nara Is A Lovely Wife As She Prepares A Romantic Surprise For Lee Sang Yoon In “VIP”

Noua dramă de pe SBS, VIP, dezvăluie noi fotografii cu Jang Nara înaintea premierei!

„VIP” spune povestea unei echipe care are drept sarcină să se îngrijească de primul procent al celor mai prestigioși clienți ai unui magazin, prezentând în același timp poveștile de viață ale unor femei care încearcă să supraviețuiască menținând un echilibru între locul de muncă și căsniciile lor. Jang Nara o joacă pe Na Jung Sun, ce este șefa adjunct și o soție obișnuită.

În noile imagini, Jang Nara pregătește o cină surpriză pentru soțul ei, iar fața îi strălucește datorită frumuseții și tandreții. După ce prepară cu grijă masa, se schimbă într-o rochie neagră, tăiată, și se așază la masă, avănd un zâmbet larg de anticipare. Pe fondul curiozității asupra motivului pentru care ar putea decide să îi pregătească o asemenea surpriză soțului ei, așteptările cu privire la transformarea actriței care ne va arăta numeroase laturi ale unei femei de carieră, dar și soție sunt foarte mari.

Această scenă a fost filmată pe un platou din districtul Goyang din Ilsan, provincia Gyeonggi. Până acum, serialul a arătat doar scurte secvențe cu Jang Nara la costum, înfățișând o femeie carismatică și muncitoare, dar de data aceasta este prezentată într-o rochie placută și cu un zâmbet timid.

Înainte de a începe filmările, Jang Nara s-a consultat cu regizorul și s-a concentrat asupra rolului său. Actrița s-a transformat complet în personaj și a reușit să exprime numeroase emoții chiar dacă nu avea în permanență replici. Odată cu terminarea unei scene, Jang Nara a izbucnit în râs din cauza jenei, făcându-i și pe cei din jurul ei să râdă cu ea.

Echipa de producție a lăudat-o, „Prestația lui Jang Nara este atât de bună în fiecare scenă încât îi putem simți suferința. În plus, ea nu se teme de schimbări. Vă rugăm să o urmăriți cum reușește să-i dea viață personajului Na Jung Sun cu fiecare minut și chiar fiecare secundă a interpretării sale.”

„VIP” va avea premiera pe 28 octombrie.

Sursa: soompi 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s