Minzy cere terminarea contractului cu agenția The Music Works Ent.

Minzy Reported To Have Filed An Injunction To Suspend Contract With Her Agency

Minzy, fostă membră 2NE1, a cerut instanței să se pronunțe cu privire la contractul său cu agenția The Music Works Entertainment.

Pe 28 octombrie, Kukmin Ilbo a postat o știre conform căreia Minzy, în data de 25 septembrie, a dat în judecată compania și dorește terminarea contractului. De asemenea, ea a solicitat 50 de milioane de woni (aproximativ 43.000 de dolari) din partea agenției.

Potrivit celor de la Kukmin Ilbo, instanța a ascultat reprezentanții lui Minzy și ai agenției, și întreaga audiere s-a terminat pe 18 octombrie. Rezultatele nu au fost dezvăluite.

Mai târziu în aceeași zi, un site de știri a solicitat un răspuns din partea agenției Music Works. O sursă a dezvăluit, “În prezent verificăm conținutul raportului care susține că Gong Minzy a solicitat instanței o hotărâre care să suspende contractul exclusiv luna trecută.

Minzy a debutat în 2009 în trupa 2NE1. Când grupul s-a destrămat în aprilie 2016, a părăsit YG Entertainment și a semnat un contract exclusiv cu Music Works pentru a promova ca artist solo.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s