Wooyeop și Taeseon din TRCNG dau în judecată TS Entertainment pentru abuz asupra minorilor

Doi membri TRCNG, Wooyeop și Taeseon, au dat în judecată agenția TS Entertainment.

Avocatul lor a dezvăluit: „Pe data de 4 noiembrie, Wooyeop și Taeseon au trimis o cerere de terminare a contractului lor cu TS Entertainment. De asemenea, ei au trimis un raport la Stația de Poliție din Seul împotriva lui Park Sang Hyun, membru al comitetului de directori de la agenție, dar și împotriva a altor două persoane, pentru abuz frecvent asupra copiilor și violență specială.”

Motivul lor pentru a încheia contractele este neputința agenției de a gestiona trupa, violența frecventă din partea coregrafului Park Sang Hyun dar și a violenței mai periculoase din partea coregrafului Yoon. Potrivit celor doi idoli, Park Sang Hyun i-a forțat să învețe coregrafia fără să pe acorde timp pentru somn, în urma căruia băieții nu erau în stare să meargă cele două-trei ore până la școală și înapoi. El i-a lovit frecvent, iar agenția nu a luat nici un fel de măsuri, chiar dacă membrii afirmau că erau răniți în urma antrenamentelor obositoare.

Membrii erau supuși să locuiască în dormitoare, dar fără să primească mâncare și fără să le fie achitate facturile pentru apă și energie electrică, forțând părinții lor să le achite din buzunarul lor după ce serviciile au fost deconectate.

Pe data de 10 iunie, Wooyeop a fost lovit cu un scaun de metal de către coregraful Yoon și a trebuit să meargă la spital de unul singur. Trebuia să primească tratament timp de 14 zile, iar când mergea la spital zilnic fără ajutorul agenției, el a fost internat la un alt spital din cauza temperaturii corpului ridicate. Chiar și după a fost externat, managerii i-au spus că el nu a fost bolnav pentru că a fost lovit, dar că a mințit și s-a plimbat prin jur cu fete și consumând alcool. De asemenea, un lucrător de la companie a luat o sumă de 1200000 woni de la el (aproximativ 1030 dolari americani).

Taeseon a fost deseori lovit și a primit multe amenințări la adresa lui, pentru că el este liderul. De fiecare dată când a fost mustrat, era lovit în cap și blestemat. El a fost martor la incidentul lui Wooyeop fiind lovit cu scaunul.

Rămâneți alături pentru mai multe actualizări.

sursa: allkpop

Un gând despre „Wooyeop și Taeseon din TRCNG dau în judecată TS Entertainment pentru abuz asupra minorilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s