Membrii TRCNG anunță despărțirea după ce toți membrii au decis să plece de la TS Entertainment

TRCNG | K-POP ROMÂNIA

Pe 26 și 27 martie, membrii TRCNG au postat scrisori pe conturile personale de Instagram pentru a anunța despărțirea! De asemenea, fiecare a decis să plece de la TS Entertainment după ce contractele au expirat în data de 28 februarie 2022.

Băieții și-au început scrisorile către fani introducându-se  și anunțând veștile în felul următor: „Am decis să încheiem contractele cu TS Entertainment după 28 februarie 2022 și să o luăm pe drumuri diferite.” În continuare, aceștia și-au exprimat recunoștința pentru tot sprijinul și toată dragostea pe care au primit-o de la public, în ciuda greutăților prin care au fost nevoiți să treacă.

Jisung a scris: „Am fost mai disperat decât oricine altcineva, mai fericit și mai trist decât oricine altcineva și sunt recunoscător pentru prietenii care au fost mereu alături de mine chiar și când treceam prin momente grele.Hyunwoo a mărturisit și el motivele pe care le-a prețuit în acest timp: „Sunt cu adevărat recunoscător membrilor, care au râs împreună și s-au susținut unul pe celălalt atunci când erau timpuri dificile.

Cu toții au mulțumit fanilor Champion, care i-au susținut cu multă căldură până acum. Din păcate, membrii TRCNG au avut mult de îndurat din cauza agenției, care le-a oferit condiții precare și nu a ținut cont de starea lor de sănătate. Toate aceste detalii au fost dezvăluite public în 2019, iar TS Entertainment a fost dată în judecată.

sursă

Un gând despre „Membrii TRCNG anunță despărțirea după ce toți membrii au decis să plece de la TS Entertainment

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s