Seo Hyo Rim confirmă că se va căsători cu fiul actriței Kim Soo Mi + este însărcinată

Pe 23 octombrie, Seo Hyo Rim a recunoscut public că este într-o relație serioasă cu fiul actriței Kim Soo Mi, un  om de afaceri cu 9 ani mai mare decât ea.Seo Hyo Rim și Kim Soo Mi au jucat anterior împreună în serialul  MBC „Man Who Sets the Table”, ca mamă și fiică. De asemenea, cele două actrițe au apărut împreună și în emisiunea „Do You Eat” de pe SBS Plus.

Pe 19 noiembrie, agenția Magique Entertainment a lansat un comunicat de presă pe care îl aveți tradus mai jos:

Bună ziua, aceasta este compania de producție Morning Glory și Magique Entertainment.

Suntem aici pentru a anunța veștile bune despre Jung Myung Ho, CEO al M&B Glory, și actrița Seo Hyo Rim.

CEO-ul Jung Myung Ho și actrița Seo Hyo Rim se vor căsători pe 22 decembrie.

În ciuda programelor lor încărcate, cei doi s-au încurajat și s-au sprijinit reciproc și au ajuns să dezvolte o relație serioasă și și-au continuat dragostea. Pe baza încrederii și respectului lor de neclintit, au format o legătură matrimonială unul cu celălalt.

Ceremonia va avea loc în privat în Seul, în prezența membrilor familiei și a cunoscuților apropiați din ambele părți, în conformitate cu dorințele lor de a se concentra unul asupra celuilalt, deoarece este un moment prețios, care are loc doar o dată în viață.

În plus, în timpul procesului de a se angaja să fie tovarăși de-a lungul vieții și al discutării planurilor de căsătorie cu ambii părinți, o nouă viață a sosit.  [Seo Hyo Rim] este încă în primele etape ale sarcinii și are nevoie de stabilitate, așa că vă rugăm să înțelegeți că suntem precauți în ceea ce privește discutarea în detaliu a acestui aspect.

Suntem profund recunoscători celor care veghează mereu asupra celor două persoane cu multă dragoste și inimă caldă, așa că [cuplul] va continua să muncească din greu chiar și după căsătoria lor pentru a vă răsplăti felicitările și încurajările calde.

Sperăm că veți sărbători bucuria unei vieți noi și viitorul cuplului, deoarece încep o nouă familie și anticipează un nou început.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s