Nana semnează un contract nou cu Pledis Entertainment

Image result for nana

Nana a semnat un nou contract cu Pledis Entertainment, fapt ce înseamnă că rămâne la agenţie!

În data de 19 noiembrie, compania Pledis Entertainment a lansat o declaraţie oficială cu privire la ştirile referitoare la noul contract al Nanei.

Vedeţi mai jos întreaga declaraţie:

„Bună ziua, suntem Pledis Entertainment.

Vrem să vă informăm că actriţa şi cântăreaţa noastră Nana (pe numele ei real Lim Jin Ah) a reînnoit contractul cu Pledis Entertainment.

După debutul ei din 2009, Nana a construit o relaţie strânsă cu agenţia noastră bazată pe încredere şi ca un artist de 10 ani al companiei Pedis Entertainment, acesta a promovat activ pentru a deveni o actriţă de top, fiind un exemplu bun pentru colegii ei e agenţie.

Nana a format o relaţie cu noi încă de când era stagiară şi am continuat să creştem împreună timp de 10 ani, devenind parteneri care ştiu ce e mai bine pentru celălalt, fiind ca o familie ce se susţine reciproc.

Cu loialitatea pe care am menţinut-o atâta timp drept fundament, Nana a încheiat recent semnarea noului ei contract, după ce a expirat cel semnat în 2017. Astfel, vom continua parteneriatul de 10 ani şi vom da tot ce putem pentru a fi de ajutor şi a o susţine necondiţionat, pentru ca aceasta să-şi poată continua activităţile în mai multe domenii din industria de divertisment.

Compania şi Nana nu se vor opri din progres şi îmbunătăţire şi vor continua să se dezvolte pentru fanii care mereu au susţinut-o pe Nana. Promitem să-i răsplătim pe viitor cu şi mai multe activităţi minunate.

Spre final, sper că fanii vor continua să o susţină pe Nana în viitor, care va merge mai sus alături de Pledis Entertainment.

Vă mulţumim.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s