Membrii X1 au mers acasă la familiile lor

Trupa X1 nu mai are activități programate în viitorul apropiat.

Potrivit știrii difuzate de „Report TV” pe 21 noiembrie, membrii grupului proiect de la „Produce X 101” X1 s-au întors de asemenea acasă la familiile lor, fără a mai fi programate activități pentru grup în viitorul imediat.

Anterior, mass-media a raportat că membrele IZ*ONE s-au întors acasă la familiile lor, la scurt timp după decizia grupului de a amâna primul lor album complet.

În timp ce majoritatea membrilor X1 au plecat acasă la familiile lor, având în vedere pauza lor temporară, CJ ENM va menține deocamdată dormitorul comun al X1 în timp ce discută despre planurile de viitor ale grupului.

Conform unui raport exclusiv din 20 noiembrie, toți cei 11 membri ai grupului X1 au discutat recent cu reprezentanți ai CJ ENM, precum și cu agențiile reprezentând fiecare membru, pentru a analiza pașii viitori ai grupului.

Cineva din interior a dezvăluit: „Toți membrii au participat la o întâlnire de urgență despre situația actuală”. Raportul a susținut că CJ ENM le-a oferit membrilor X1 opțiunea de a rămâne să promoveze ca grup, dacă toți membrii vor lua o decizie comună de a continua ca X1. Cu toate acestea, potrivit raportului, membrii nu au putut în cele din urmă să ajungă la o decizie finală la această ședință, din cauza opiniilor contradictorii.

La scurt timp după raportul exclusiv de mai sus din 20 noiembrie, CJ ENM a confirmat: „Este adevărat că ne-am întâlnit recent cu membrii X1. De asemenea, suntem în permanență în contact cu agențiile membrilor. Cu toate acestea, nu am luat o decizie cu privire la promoțiile viitoare ale grupului. Trebuie să discutăm foarte serios cu diferiți factori, nu numai membrii, ci și cu agențiile lor și cu mulți alții implicați. Reuniunea recentă a cuprins multe dintre aceste subiecte. Trebuie să ajungem la o soluție  ținând cont de o gamă largă de opțiuni.”

 

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s