Anne-Marie, Park Min Young și alții își exprimă tristețea după moartea lui Goo Hara + Heechul din Super Junior își face Instagramul privat după aflarea veștilor

Image result for goo hara

Numeroase celebrități și-au arătat regeretele după aflarea veștii că Goo Hara a murit.

Pe 24 noiembrie, cântăreața și compozitoarea de origine engleză Anne-MarieAkari Yoshida din NMB48, rapperul Giriboy, actrița Park Min Young și alții au postat mesaje emoționante pe rețelele de socializare, exprimându-și condoleanțele pentru familia cântăreței.

Cu o imagine roșie, Giriboy a scris pe Instagram: ”O persoană caldă, care a încercat să mă ajute ca o senioară, chiar dacă eram prieteni, mereu încercând să mă ajute prin telefon; am vorbit la telefon recent, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, așa că totul este șocant pentru mine… Chiar vreau ca ea să fie fericită.

https://www.instagram.com/p/B5QEunegxtS/?utm_source=ig_web_copy_link

Park Min Young a postat un colaj cu fotografii făcute alături de Goo Hara, scriind: ”Îmi pare rău că nu am putut să-ți fiu alături pe ultimul tău drum… O să mi te amintesc ca drăguța mea Hara, să ai o călătorie sigură.

https://www.instagram.com/p/B5QYhNUlor-/?utm_source=ig_web_copy_link

Pe langă cei menționați, și rapperul DinDin, un prieten apropiat de-al artistei, și-a arătat public durerea, spnând: ”Hara, când am început să fiu observat, ți-ai făcut griji pentru mine și mi-ai zis să te contactez dacă am probleme. Ești atât de frumoasă, dar îmi pare rău că nu am făcut nimic să te ajut. Îmi pare atât de rău. Îmi pare rău că ar fi trebuit să te ajut măcar puțin. Sunt furios și urăsc lumea reală, asa că sper că ești fericită acolo unde ești acum. Îmi pare rău. Mulțumesc.

Artistul hip-hop Tiger JK a scris pe Twitter: ”Odihnește-te în pace. Nu eram foarte apropiați, dar îmi amintesc fața luminoasă când mă salutai în timpul promoțiilor, cănd treceam unul pe lângă celălalt. Persoana care venea mereu să-și salute colegii, chiar și după ce a devenit atât faimoasă.

Pe Instagram, Harisu a scris: ”Ce păcat… Sunt atât, atât de tristă.. Sper că este fericită în rai.. Odihnește-te în pace.”, iar Chae Ri Na a spus: ”Este atât de trist… Sunt extrem de întristată… Mi-am luat rămas bun de la încă o colegă. #Tristă #Îndurerată #Epuizată

Cel mai extrem gest a fost făcut de Heechul din Super Junior, care și-a făcut contul  de Instagram privat la puțin timp după răspândirea veștilor. Fiind un bun prieten al lui Goo Hara și Sulli, care a trecut în neființă luna trecută, fanii sunt foarte îngrijorați pentru cântăreț, respectându-i însă decizia și susținându-l necondiționat.

heechul 2

În prezent, mulți artiști își anulează activitățile din cauza evenimentelor recente, arătându-și astfel respectul față de artistă.

Sursă: 1 / 2 / 3 / 4

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s