Goo Hye Sun spune că e mai bine + noi critici: vorbește despre mariajul și divorțul de Ahn Jae Hyun

Goo Hye Sun a reflectat asupra căsătoriei și divorțului de Ahn Jae Hyun într-un interviu pentru revista „W Donga”.

Pe 26 noiembrie, ‘W Donga’ a lansat un interviu cu actrița, care s-a deschis despre sfârșitul căsătoriei și a bătăliei sale recente de divorț din public. Goo Hye Sun a discutat despre reacția părinților ei la știrile despre divorț, spunând: „Părinții mei au spus că au crezut că vor muri după ce știrile au ajuns în titlurile ziarelor. Nu sunt tipul care se supără de obicei, dar am devenit foarte agresivă. Nu mă purtam  ca de obicei, așa că familia mea a fost șocată și îngrijorată. Am fost la spital o lună și am făcut terapie, iar inima mea este mai calmă acum.”

Ea a continuat: „Mama a spus că viața personală e dificilă după căsătorie, așa că a sperat să pot lucra, să plec în vacanță și să trăiesc liber. Când i-am prezentat acea persoană, mi-a spus că în viață dragostea poate să se răcească și că vor fi multe momente grele  și că ar fi bine să acord relației mai mult timp. Atunci s-a întâmplat acest lucru și a fost alegerea mea până la urmă. Am început să mă gândesc: „Ce am făcut greșit? când am început să fac lucrurile greșit? „”

În ceea ce privește căsătoria cu Ahn Jae Hyun, Goo Hye Sun a spus: „Nu au fost atât de multe zile proaste. Nu am avut motive să ne certăm și nu am făcut lucruri care să nu îi placă celeilalte persoane atât de mult. Soțul meu a început. S-a purtat diferit după ce a fost distribuit în rolul principal al unei drame. El a spus că trebuie să facă exerciții fizice, așa că pleca de acasă dimineața devreme și se întorcea acasă târziu în stare de ebrietate. Eu timp de o lună m-am gândit că vrea doar să se concentreze asupra pregătirii rolului său. Cu toate acestea, după o lună, a spus că vrea să trăiască liber și a spus că ar trebui să divorțăm.”

De asemenea, a vorbit despre cum s-a simțit atunci când i-a spus pentru prima dată că vrea divorțul, spunând: „Nu am lucrat mult după ce m-am căsătorit. Sotul meu a primit mai mult de lucru și cineva a trebuit să facă treburile casnice. Soțul progresa, eu regresam,  așa că am simțit că am fost aruncată. Când ne-am întâlnit prima dată, am fost senioara și el m-a respectat. Treburile casnice sunt cu adevărat importante și am simțit că mă ignoră și  că m-a abandonat.”

Goo Hye Sun a comentat și despre controversatele sale postări de pe rețelele de socializare despre Ahn Jae Hyun. Ea a spus: „Nu cred că am fost în deplinătatea facultăților mele mintale. Au trecut 15 ani de când am debutat și nu m-am înfuriat niciodată din cauza comentariilor rău intenționate. Am crezut că voi fi cea care pierde dacă aș lua le-aș lua în serios, așa că am râs. Totuși, pentru majoritatea lucrurilor pot râde, dar cum pot să fiu veselă cu divorțul. Nu am fost frântă de cineva cu care mă întâlneam, am fost aruncată de familie, am fost rănită, așa că am țipat, acea persoană și cu mine facem parte din aceeași agenție, iar agenția i-a luat partea unilateral, așa că nu am avut altă modalitate de a-mi exprima poziția „.

Ea a concluzionat despre opinia publică: „Există neînțelegeri și lucrurile pe care le simt sunt nedrepte, dar așa este. Într-o zi, totul va ieși la lumină. Cred că acea persoană crede că unele lucruri au fost și nedrepte și pentru ea … Trebuie să divorțez. Acea persoană nu mă va mai vedea niciodată. Mai mult decât orice, nu pot accepta că a mers la companie pentru a discuta despre viața noastră personală.”

Ce părere aveți despre interviul lui Goo Hye Sun?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s