Yeeun din CLC și Jeno din NCT Dream își iau la revedere de la fanii emisiunii „The Show”

Image result for jeno yeeun the show

În timpul episodului din 26 noiembrie al emisiunii „The Show” de pe SBS MTV, Yeeun din CLC și Jeno din NCT Dream au dezvăluit că săptămâna aceasta va fi ultima lor săptămâna ca prezentatori ai programului muzical.

Cele două vedete au fost prezentatorii „The Show” din 22 Mai 2018, timp de un an și jumătate. Yeeun a fost prima care și-a luat rămas bun de a telespectatorii „The Show”: „Sincer nu mi-am dorit ca astăzi să se termine, dar acum se sfârșește. Cred că pot spune că aceasta a fost una dintre cele mai norocoase perioade din viașa mea, fiind în măsură să mă întâlnesc și să lucrez cu atâția oameni grozavi. Vă rog să vă bucurați cu toții de zilele viitoare ale lui JenYenShow. Vă mulțumesc”.

Jeno a adăugat: „Vreau să mulțumesc foarte mult regizorilor, scriitorilor și membrilor personalului care ne-au încurajat în ciuda lipsei noastre de experiență. Aceste 554 de zile au fost zile care s-au simțit ca un timp foarte scurt și vreau să o felicit pe YenShow (Yeeun) pentru toată munca ei grea. Și spectatorilor care s-au întors  în fiecare marți la „The Show”, vreau, de asemenea, să vă mulțumesc. Vom reveni cu noi roluri în domeniile noastre. Vă mulțumim”.

Sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s