Au apărut primele postere și teaserul filmului în care vor juca Kang Sora și Ahn Jae Hong

Teaserul și posterele noului film de comedie în care vor apărea Kang Sora și Ahn Jae Hong au apărut în sfârșit!

Bazat pe webtoon-ul cu același nume, „We Won’t Hurt You” spune povestea lui Tae Soo (interpretat de Ahn Jae Hong), un avocat care devine, în mod neașteptat, directorul unei grădini zoologice care este pe punctul de a fi închisă și despre angajații grădinii zoologice, care se prefac că sunt animalele care au fost vândute.

În primul afiș, Ahn Jae Hong, Kang Sora, Park Young Gyu, Kim Sung Oh și Jeon Yeo Bin, de dimineață, se pregătesc de muncă, purtând costume de animale . Ahn Jae Hong este un urs polar, Kang Sora este un leu, Kim Sung Oh este o gorilă, Jeon Yeo Bin este un leneș, iar Park Young Gyu este o girafă.

Următorul poster îi arată pe cei cinci care se îndreaptă spre casă după o zi de muncă, având o privire plină de încredere și dorință de a salva grădina zoologică indiferent de situație. Pe ambele afișe este scris: „Nu-ți fie frică. Nu este evident. Mergi încrezător cu blana pe care o porți. ”

Teaserul începe cu muzică dramatică, pe măsură ce un urs polar iese afară. Un băiat aruncă o sticlă de Cola, iar ursul polar deschide sticla și bea din ea, primind multe aplauze de la vizitatori grădinii zoologice. Se dezvăluie apoi că toate animalele din grădina zoologică sunt, de fapt, lucrători în costume de animale.

Ahn Jae Hong dă indicații muncitorilor, cum ar fi „Te rog să te culci! Nu te ridica în picioare!” lui Kang Sora, care se deghizează în leu, sau „Oprește-ți telefonul!” lui Jeon Yeo Bin, care este deghizată în leneș.

Un angajat spune: „Vrei să purtăm costume de animale? Ești nebun?”, iar Ahn Jae Hong remarcă pozitiv: „Să spunem că sunt îndrăzneț”.

Clipul se încheie cu Kim Sung Oh care se apropie de Jang Seung Jo, un casier dintr-un supermaket, în costumul său de gorilă. Jang Seung Jo, care nu are idee că gorila este de fapt un om, este înspăimântat.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s