12 actori de K-drame ce ne-au impresionat în 2019

12 K-Drama Actors Who Made An Impression In 2019

Anul se apropie de sfârșit cu pași repezi, iar Soompi ne îndeamnă să aruncăm o privier asupra tuturor băieților din K-dramele din acest an ce ne-au fermecat cu actoria și aspectul lor. Firește, lista e una lungă, însă aici sunt 12 dintre cei care au ieșit în evidență cel mai mult!

1. Ong Seong Wu

Încă de când Ong Seong Wu a participat la ”Produce 101”, toată lumea îl lăuda pentru felul în care arată ți susținea că trebuie să se facă actor. Se pare că era doar o chestiune de timp până avea să îl vedem într-o K-dramă și iată că a meritat să așteptăm. Prima sa dramă a jucat-o impresionant, primind chiar rolul principal și întrecând așteptările publicului și fanilor.

Ong Seong Wu a jucat rolul lui Choi Jun Woo în ”Moments of 18”, o dramă în care se spune povestea unui liceean și greutățile prin care trece acesta în adolescență. Sperăm să-l vedem în mai multe roluri în anul care urmează!

2. Kim Jae Wook

Kim Jae Wook nu putea să lipsească din această listă. Cu toate că e un actor cu o reputație stabilită și cu o mulțime de producții în spate, publicul nu a fost pregătit să-l întâlnească pe Ryan Gold.

În drama ”Her Private Life”, Kim Jae Wook este iuitul perfect. Practic a ridicat standardele în legătură cu ce ar trebui să aștepte femeile când vine vorba de partenerul lor. Chiar dacă a avut un trecut dificil, acest fapt nu l-a împiedicat să devină un gentleman. Este răbădtor, romantic și griuliu cu iuita sa. Personajul său este atât de perfect, iar Kim Jae Wook ne cucerește în totalitate!

3. Lee Jae Wook

Al doilea Jae Wook de pe această listă este nimeni altul decât Lee Jae Wook! Cât de mult ne-a impresionat acesta în ultima perioadă. Acesta a jucat în trei drame de succes, dar și într-un film.

Prima apariție și-a făcut-o în ”Memories of the Alhambra” în rolul lui Marco Han, după care l-a jucat pe Seol Ji Hwan, partenerul lui Lee Da Hee. După aceea, a intrat în pielea personajulu Baek Kyung din ”Extraordinary You”, iar toate aceste producții și-au lăsat ampreta în lista dramelor lansate în 2019!

4. Jang Ki Yong

2019 a fost un an important pentru Jang Ki Young. Acest tânăr model devenit actor a început să joace în tot mai multe drame în ultima vreme, însă publicul l-a cucerit anume cu rolul lui Park Mo Gun din ”Search: WWW”.

Jang Ki Young l-a jucat de minune pe îndrăgostitul Park Mo Gun. Pasiunea cu care încearcă să o cucerească pe Bae Ta Mi chiar ne-a făcut să simțim fluturi în stomac. Fiecare moment și fiecare scenă în care a apărut Jang Ki Young a transformat serialul într-unul de succes. Dacă ați mai urmărit și alte drame ale acestuia, deja v-ați convins că e un actor pe care trebuie să-l urmăriți și în 2020.

5. Lee Do Hyun

O mare parte din public a fost dezamăgit să audă că Choi Tae Joon a refuzat să joace în ”Hotel Del Luna”, prin urmare, mulți se întrebau cine îl va înlocui. Cu toate că așteptările erau destul de mari, Lee Do Hyun a făcut o treabă foarte bună, luând în considerare faptul că nici măcar nu i s-a oferit inițial rolul.

Acesta l-a jucat atât de natural pe Go Chung Myung, iar iubirea pe care i-o purta lui Jang Man Wol părea atât de reală. E greu să ne imaginăm acum un alt actor care să-l joace pe Go Chung Myung. Cu toate că nu prea are multă experiență în actorie și este încă considerat a fi un novice, cu siguranță că ne-a impresionat de această dată.

6. Kang Ha Neul

Publicul a fost extrem de entuziasmat să audă că actorul Kang Ha Neul va reveni pe micile ecrane după încheierea serviciului militar. Și când s-a mai dezvăluit că își va face revenirea cu un rol principal, așteptările și entuziasmul a crescut considerabil. Kang Ha Neul drept Hwang Yong Sik în drama ”When the Camellia Blooms” a fost perfecțiunea întruchipată.

Abilitatea acestuia de a juca un personaj care își exprima cu voce atare și fără rușine sentimentele, a cucerit în totalitate publicul, fiin exact personajul de care aveam nevoie. Kang Ha Neul chiar a făcut impresia că nici nu a depus efort să joace acest rol, pentru că i se potrivea atât de bine!

7. Rowoon din SF9

E aproape nedrept faptul că un idol K-pop atât de arătos este și un actor foarte bun, dar Rowoon chair le are pe toate. Acesta a început să obțină popularitate prin intermediul rolurilor sale din drame extrem de rapid, iar primul său rol principal din drama ”Extraordinary You” i-a dezvăluit adevăratul potențial ca actor pe care îl deține.

Personajul de bandă desenată, Lee Ha Ru, ne-a făcut să simțim fluturi în stomac de nenumărate ori! Dedicația sa față de Eun Da Oh și pasiunea față de ea i-au scos în evidență abilitățile uimitoare de actorie și publicul cu siguranță abia așteaptă să îl vadă jucând un rol nou.

8. Yeo Jin Goo

În acest an, l-am văzut pe Yeo Jin Goo în două K-drame și fiecare rol pe care acesta îl joacă este unul memorabil. La începutul acestui an, l-a jucat pe robotul romantic din ”Absolute Boyfriend”, iar cel mai recent l-am văzut drept Goo Chan Sung în hitul ”Hotel Del Luna”.

Cu toate că în ambele roluri ne-a impresionat în mod egal, Yeo Jin Goo a fost perfect jucându-l pe Goo Chan Sung în ”Hotel Del Luna”. A fost o plăcere să-l vedem cum se înfrăgostește de Jang Man Wol și cum are de furcă cu toate acele fantome. De asemenea, faptul că l-am urmărit întregul serial îmbrăcat la costum a fost cireașa de pe tort!

9. Jang Dong Yoon

Se pare că Jang Dong Yoon este febra momentului! Oamenii au fost cuceriți de farmecul și frumusețea sa în primul său rol principal din ”The Tale of Nokdu”, acolo unde l-a jucat pe Jeon Nok Du. Chimia pe care a avut-o cu Kim So Hyun i-au scos în evidență abilitățile uimitoare de actorie pe care le-a dobândit într-un timp atât de scurt. Jang Dong Yoon joacă din 2016 și nu are prea multă experiență, fapt ce îl face a fi și mai impresionant.

10. Kim Jae Young

Kim Jae Young a primit mai puțină atenție în acest an decât merită. Luând în considerare că a jucat în două drame, chiar merită ceva mai multă atenție! Acesta l-a jucat pe Yoon Sun Woo în drama SBS, ”Secret Boutique”, iar acum îl puteți vedea în producția ”Beautiful Love Wonderul Life” în rolul lui Go Joon Hwi.

Este dificil să alegem dintre două roluri, din moment ce ambele sunt diferite și unice în felul lor. În ”Beautiful Love Wonderful Life”, acesta joacă rolul fratelui mai mare care suferă după ce fratele său mai mic se sinucide. Felul în care acesta a portretizat sentimentele și durerea personajului său sunt, cu siguranță, memorabile. În ”Secret Boutique”, totuși, avem un personaj ce ne va cuceri cu iubirea și loialitatea sa pentru Jenny Jang (Kim Sun Ah), fapt care face imposibilă o alegere clară!

11. Lee Seung Gi

Cea mai recentă dramă a lui Lee Seung Gi, ”Vagabond”, este una plină de acțiune și romantism. A fost multă zarvă în jurul acestei producție, pentru că nu era doar drama în care revine pe micile ecrane, ci și a doua apariție alături de Suzy.

În ”Vagabond”, Lee Seung Gi îl joacă pe cascadorul Cha Dal Geon, care a avut un trecut dureros și care are o latură de care oamenii nu știu. Scenele de acțiune și de luptă ne-au impresionat cu siguranță și suntem convinși că Lee Seung Gi joacă perfect orice rol.

12. Yoon Kye Sang

Yoon Kye Sang este unul dintre acei actori care nu ajung mereu în lumina reflectoarelor, însă, cu siguranță, merită a fi acolo! Acesta nu a jucat într-o drmaă de ani buni, iar când a fost anunțat că va juca în povestea romantică ”Chocolate”, alături de Ha Ji Won, publicul era mai mult decât entuziasmat.

Poate că e încă devreme să ne pronunțăm, însă personajul lui Yoon Kye Sang – chirurgul Lee Kang – a reușit deja să ne cucerească în totalitate. Farmecul său plin de romantism și aspectul visător ne încălzesc inimile, fiind chiar la țanc cu sezonul rece.

Care sunt alegerile voastre pentru 2019?

sursă

3 gânduri despre „12 actori de K-drame ce ne-au impresionat în 2019

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s