Si An îi surprinde pe cei de la „Ask Us Anything”!

Si An a câștigat atenția tuturor în cadrul emisiunii de divertisment „Ask Us Anything”.

În episodul din 21 decembrie, Lee Dong Gook și Si An au apărut ca invitați.

Membrii distribuției s-au bucurat când Si An și-a făcut apariția pe platou. Kim Heechul din Super Junior i-a spus lui Min Kyung Hoon: „Când văd un copil, mă face să cred că unul care mi-ar seamăna ar fi atât de drăguț.”

După ce s-a prezentat, Si An a răspuns cu ușurință la întrebări. Acesta a dezvăluit că frecventează grădinița și că visul său este să devină jucător de fotbal.

Când i s-a cerut să aleagă între mama sau tatăl său, Si An i-a ales pe amândoi. De asemenea, el le-a ales pe toate surorile sale atunci când Kim Young Chul a întrebat cine este preferata dintre cele patru mai mari ale sale. Kang Ho Dong a întrebat cine este mai frumos dintre el sau tatăl său, Si An a răspuns: „Nu vă voi spune.” Kim Young Chul a întrebat atunci cine este mai frumos dintre el și Lee Dong Gook, iar Si An a răspuns, „Tata”, fără nicio ezitare.

Distribuția a încercat apoi să ghicească melodia preferată a lui Si An. El le-a oferit indicii, spunând că această melodie este binecunoscută în rândul adulților . Lee Sang Min a început să cânte „For You” de Im Jae Bum, iar Si An a spus: „Corect!”

Când a fost întrebat de la cine a aflat această melodie, el a răspuns: „Este o melodie care îi place lui Soo Ah.” Lee Dong Gook a adăugat: „Tuturor copiilor din familia noastră le place această melodie, deoarece este melodia preferată a părinților.”

Distribuția a încercat mai apoi să ghicească mâncarea favorită a lui Si An. Membrii au scris cele mai bune idei pentru mâncarea preferată a lui Si An, inclusiv tăiței, ciorba cu pastă de soia, kimchi, banane, castraveți, pui, ginseng roșu.

Si An a dezvăluit că mâncarea lui preferată este ginsengul roșu și Kim Heechul a fost singurul care a ghicit. Lee Dong Gook a explicat: „A început să bea pachete cu suc roșu de ginseng recent.” Seo Jang Hoon a comentat, „Este amar.”

Când a fost întrebat de ce îi place ginsengul roșu, Si An a răspuns: „Este sănătos. Este amar, dar delicios.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s