JooE din MOMOLAND spune cum Nancy a ajutat-o să depășească momentele grele

În data de 25 decembrie, JooE, Kim Young Ho, Sam Okyere, și Sleepy  au fost invitați la ”Radio Star” de pe MBC.

În timpul show-ului, JooE din MOMOLAND a fost întrebată despre cum a influențat succesul trupei viața ei personală. Ea a spus: ”Îmi place că tot mai multe persoane sunt interesate de mine, dar au existat momente în trecut când am fost afectată emoțional. Trebuia să am grijă să echilibrez programul personal cu cel al grupului, prin urmare, am trecut printr-o perioadă grea. Într-o seară, m-am întors acasă de la muncă și era foarte întuneric. Deodată, am început să plâng, privind camera în întuneric. Stăteam în camera de zi și plângeam încet, în timp ce restul fetelor dormeau. Nancy, colega mea de cameră, a venit și m-a îmbrățișat fără să spună ceva. După aceasta m-am simțit mult mai bine.”

JooE a mai vorbit și despre mama ei, căreia îi place să se consulte cu ghicitorile. ”Când mi-au ales numele, Lee Joo Won, au consultat o ghicitoare. Ghicitoarea a spus că dacă voi lucra foarte mult când voi avea între 18 și 20 de ani, voi avea mult succes în următorii ani. Am debutat când aveam 18 ani, și am venit la ”Radio Star” la 20 de ani, deci au avut dreptate.”

Ea a adăugat: ”Recent, am vorbit cu o ghicitoare despre norocul meu în dragoste. Mi s-a spus că sunt foarte norocoasă, încât pot să mă căsătoresc de două ori”, ceea ce i-a făcut pe Kim Gura și Jang Dong Yoon să exclame: ”Sunt gelos.”

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s