ONE vorbește despre scopurile lui ca muzician și actor, propria agenție + multe altele

Revista „Marie Claire” a dezvăluit noul pictorial și interviu cu actorul și rapperul ONE!

ONE și-a înființat propria agenție, Private Only, după ce a părăsit YG Entertainment la începutul acestui an. Descriind schimbările care au loc în viața lui, el a spus : ”Sunt obișnuit să fiu mereu de unul singur. Să vin la studio fără ca să mă întâmpine cineva era de necrezut pentru mine în trecut. Simt că a dispărut acel loc plin de siguranță, de parcă unele lucruri vin direct către mine. Motivul principal pentru care am înființat Private Only a fost pentru că doresc să îi ajut pe artiștii talentați, care întâmpină unele dificultăți după ce au semnat un contract cu o agenție mult mai mare. Încă nu a venit momentul ca să întâmpinăm și alți artiști și cred că este mult mai important ca eu să fiu pe primul loc la moment. ”

În noiembrie, ONE a lansat primul său album, ”PRVT 01”, sub propria sa agenție. ”Nu m-am putut bucura în totalitate de album, deoarece după ce a fost lansat, am început să lucrez pentru alt ceva”, a spus el. ”A fost exact cum mi-am dorit. Am lansat un nou album. Publicul a văzut albumul ”PRVT 01” pentru prima dată, însă eu l-am ascultat de nenumărate ori. Deci, pur și simplu, i-am dat drumul, imediat după ce l-am finalizat.”

El a explicat: ”Albumul are în total 16 cântece. Numărul de cântece este destul de mare, dar toate piesele au ceva unic. Am lucrat cu trei producători. Este, în mare, parte inspirat din muzica lui Ian Purp și Saint Leonard. Îmi place foarte mult combinația și aș dori să mai am ocazia să lucrez cu ei. Am lucrat și cu GXXD de 3 sau 4 ani și am compus aproximativ o sută de cântece împreună. Cuvântul cheie pentru album ar fi ”sinceritate”. Nu am luat în considerare multe lucruri și nici nu m-am gândit la care ar fi melodia principală, în mare parte datorită faptului că a fost prima mea încercare.

De asemenea, ONE a vorbit și despre balanța dintre muncă și viața personală. ”Nu cred că fac altceva decât să lucrez ”, a dezvăluit rapperul. ”Nu este vorba doar de înregistrări, ascult muzică, privesc unele prestații live ale cântăreților mei preferați, precum Oasis, vorbesc și pertrec timpul cu muzicieni. Toate acestea fac parte din rutina mea zilnică.”

El a adăugat: ”Nu mi-am transformat studioul în dormitor și nici nu am echipament muzical acasă. Pentru a nu amesteca lucrul cu viața personală, încerc să păstrez distanța.”

ONE și-a descris ziua perfectă, dezvăluind: ”Asta e atunci când plec acasă, după ce am compus un cântec bun. Cu o lună în urmă, am decis să renunț la mașină și am început să folosesc autobuzul pentru a ajunge la studio. Autobuzul trece pe lângă locul unde am copilărit, mă simt ciudat atunci când văd acel loc și ascult muzică.”

Recent, ONE a confirmat că v-a apărea la show-ul de divertisment ”The Romance”, unde acesta va încerca să scrie o dramă web. ”Am decis să apar, pentru că pare să fie amuzant”, a explicat ONE. ”Vreau să fac și alte lucruri înafară de muzică și cred că voi continua să fac mai multe activități, fără preocupări, dacă sunt interesat de oferetele care apar. În loc să îmi fac planuri de viitor, mai bine accept provocările odată ce vin.”

Despre cariera sa în actorie , ONE a afirmat: ”Mi-am reconfirmat ambiția de a deveni actor, după ce am privit ”Maggie”. Am simțit toate emoțiile pe care actorii le-au transmis. După ce am jucat rolul principal în ”Goodbye Summer”, sunt tot mai interesat de a juca în filme independente. Vreau să joc rolul unor personaje pe care le pot interpreta la moment, precum un tânăr rebel.”

De asemenea, ONE a dezvăluit planurile unui posibil tur internațional. ”Plănuiesc să am concerte nu doar în Coreea, dar și peste hotare”, a spus el. ”Văzând rezultatele în clasamente după ce am lansat ”PRVT 01”, am înțeles că mai multe persoane ascultă muzica mea, inclusiv peste hotare, așa că am devenit hotărât să evoluez și acolo. Nu contează mărimea sălii de concerte, vreau ca muzica mea să fie ascultată în direct. Nu am nici planuri pentru un album nou, dar voi încerca să reduc timpul dintre lansarea albumelor mele cât de mult posibil.”

ONE și-a terminat interviul, dezvăluind scopul pe care vrea să-l atingă în anul 2020: ”Sper că oamenii se vor gândi ”El trăiește o viață fericită”, atunci când mă văd. Vreau să am o minte sănătoasă și să lucrez în timp ce mă distrez. Sunt foarte multe lucruri pe care aș vrea să le fac. ”

Interviul și pictorialul lui ONE pot fi găsite în numărul din ianuarie a revistei „Marie Claire”.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s