Presa coreeană vorbește despre noua revenire de la BTS

Imagine similară

BTS este unul dintre artiștii cu cele mai așteptate reveniri din acest an, curioși în legătură cu noile piese fiind nu doar fanii, ci și publicul larg.

Având în vedere faptul că membrii au recunoscut că lucrează la producerea unui nou album, iar apariția lui va avea loc în viitorul apropiat, mass media din Coreea de Sud a ținut să reamintească internauților acest lucru.

Potrivit unei surse, grupul a început pregătirile încă din timpul turneului mondial „Love Yourself: Speak Yourself” și a lucrat la el chiar și în perioada vacanței oficiale și a sărbătorilor. La producerea melodiilor au luat parte toți cei 7 membri, fiecare propunând diferite idei și versiuni. Se spune că noul album ar putea include piese solo, piese de la sub-grupuri și colaborară cu diferiți artiști, pe lângă cele ale trupei în general. În cazul în care unele dintre cântece nu vor ajunge pe album, acestea vor fi lansate ca proiecte solo ale membrilor, adică prin intermediul mixtape-urilor.

Într-un interviu acordat recent, o sursă din industrie a declarat: „BTS se pregătește în mod intens pentru lansarea următorului album, planificând să aibă o revenire în prima jumătate a anului 2020. Există zvonuri care susțin că comeback-ul va avea loc undeva pe la mijlocul lui februarie, însă Big Hit Entertaionment nu a confirmat acest lucru, declarând că de îndată ce va fi stabilit programul pentru revenire, va fi publicat în mod oficial”.

Reamintim, ultima revenire de la BTS a avut loc în luna aprilie a anului trecut, atunci când a fost lansat albumul „Map of the Soul: Persona” în frunte cu melodia de titlu „Boy With Luv”.

Așteptați comeback-ul lui BTS?

sursa: twitter

5 gânduri despre „Presa coreeană vorbește despre noua revenire de la BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s