DinDin e cel mai înfocat fan al lui G-Dragon

DinDin a devenit brusc din vedetă un fan topit după vocea idolului său favorit, G-Dragon din Big Bang, cu care a reușit să vorbească la telefon, primind probabil cel mai frumos cadou din noul an.

În episodul din 7 ianuarie al  „Video Star” de pe MBC, starurile care s-au născut în Anul Șobolanului au apărut ca invitați la emisiune, inclusiv Sean, Se7en, Solbi, DinDin și LANA.

În timpul emisiunii, vedetele și-au împărtășit dorințele. După ce și-a dezvăluit dorința de „G-Dragon ”,  DinDin a explicat: „Am evitat să-l cunosc. Nu dorești să îl întâlnești dacă îți place atât de mult. Vreau să rămână pentru totdeauna ca vedeta mea. El apare în visele mele în aceste zile.” DinDin și-a exprimat admirația pentru G-Dragon în numeroase emisiuni din trecut și i-a mulțumit recent Sandarei Park pentru că i-a oferit o pereche de pantofi sport realizați în colaborare de brandul lui G-Dragon PEACEMINUSONE și Nike.

Gazdele „Video Star” le-au oferit fiecărui invitat un cadou în funcție de dorințele lor. Când a venit rândul lui DinDin, Sandara Park l-a surprins sunându-l pe G-Dragon de pe telefonul ei.

Imitându-l pe artist, DinDin i-a spus lui G-Dragon: „Voi continua să- te plac.” G-Dragon i-a făcut pe toți să râdă răspunzând: „O să faci asta?”, pe același ton. El a mai spus că știe despre fanboy-ul lui numit DinDin.

Când Sandara Park l-a întrebat ce părere are despre DinDin, G-Dragon a răspuns: „Îl privesc des la televizor, așa că este o celebritate pentru mine.” Auzind acest lucru, DinDin nu și-a putut controla emoția și a comentat cât de uimitoare i s-a părut afirmația lui G-Dragon.

Kim Sook i-a spus apoi lui G-Dragon: „DinDin a spus că nu crede că poate să te întâlnească pentru că te place atât de mult.” Artistul a răspuns: „Nu mă poate întâlni pentru că mă  place? Atunci voi rămâne și eu așa.” Uimit, DinDin a strigat repede:„ Hyung! Să nu rămânem așa. Hyung!”  arătând că s-a răzgândit și că vrea să își vadă idolul favorit.

După difuzare, DinDin a arătat clipuri ale apelului său telefonic cu G-Dragon de la „Video Star” pe Instagram. El a scris: „Hyung al meu … Înțeleg acum sentimentele fanilor mei. Scuze, mulțumesc, te iubesc. „Video Star” sunt cei mai buni! Dara noona, te iubesc! ”

Referindu-se la conversația lor, DinDin a adăugat în hashtag-uri: „Sunt o celebritate recunoscută de G-Dragon hyung”.

 

Sursa: sompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s