Poliția i-a confiscat mașina lui Kim Gun Mo!

Police Reportedly Conduct Search And Seizure Of Kim Gun Mo’s Car Following Sexual Harassment And Intimidation Accusations

Kim Gun Mo este cercetat pentru acuzațiile de hărțuire sexuală și intimidare!

Pe 9 ianuarie, CBS No Cut News a raportat că poliția din Seul, Gangnam a efectuat confiscarea mașinii lui Kim Gun Mo și a obținut înregistrările GPS (sistem de poziționare globală) ale mașinii sale.

Motivul din spatele acestei percheziții și confiscări este pentru a descoperi locația lui Kim Gun Mo în momentul incidentelor de care este acuzat în prezent. Datele vor fi folosite, de asemenea, pentru a investiga noile acuzații aduse proprietarului afacerii de divertisment. El a fost acuzat că a încercat să o intimideze pe „A”, după ce aceasta a spus că a fost hărțuită sexuală de Kim Gun Mo.

Pe 6 decembrie, canalul YouTube Garo Sero Institute a raportat că Kim Gun Mo a hărțuit-o sexual pe „A”, care era angajată la un centru de divertisment pentru adulți. Pe 9 decembrie, avocatul Kang Yong Suk a înaintat un proces împotriva lui Kim Gun Mo în numele lui „A”, în calitate de reprezentant legal.

Într-o emisiune recentă, Institutul Garo Sero a declarat: „Kim Gun Mo spune că nu își amintește (legat de acuzațiile de hărțuire sexuală), dar proprietarul unității de divertisment pentru adulți este convingător și intimidant, ori mai impunător, întrucât i-a trimis lui ‘A’ mesaje amenințatoare”. Ei au adăugat: „Credeți că proprietarul a făcut asta din proprie voință? Proprietarul și „A” nu au o relație, deci este o situație foarte ciudată.”

Pe 14 decembrie, „A” a participat la interogatoriile poliției, unde a solicitat protecție, iar agenția lui Kim Gun Mo a depus o contestație împotriva lui „A” pentru defăimare.

Guneum a declarat la vremea respectivă: „(„A”) a disprețuit cariera de 27 de ani a lui Kim Gun Mo în industria divertismentului și răspândește minciuni. Kim Gun Mo nu mai poate ignora câți oameni au fost dezamăgiți din cauza acțiunilor sale și de aceea depune această plângere penală.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s