Internauții coreeni au creat o petiție prin care cer destrămarea trupei IZ*ONE

Coreenii nu le vor pe fetele din IZ*ONE și cer destrămarea trupei!

În timpul episodului difuzat pe 14 februarie al emisiunii „Music Bank” de pe KBS2, a fost inclus un scurt teaser ce anunță revenirea trupei IZ*ONE pe scena „Music Bank” de săptămâna viitoare.

La scurt timp, mai mulți internauți au început să comenteze și să protesteze împotriva prestației de revenire de la emisiunea muzicală, creând o petiție formală prin intermediul centrului oficial pentru drepturile telespectatorilor de pe KBS. Petiția deja a strâns peste 3,685 de semnături.

Scandalul pornește încă de la dezvăluirea faptului că ultimele sezoane din „Produce 101”„Produce 48” și „Produce X 101” au avut rezultatele manipulate și falsificate, drept rezultat, o parte din membrii incluși în grupurile X1 și IZ*ONE nu au fost cei aleși de public. Problema se agravează din cauza faptului că publicul a votat pentru membrii favoriți, iar acele voturi au fost cu plată! În urma controversei, trupa X1 s-a desființat, în timp ce IZ*ONE revine la activitățile de promovare.

Mai mult de atât, internauții sunt și mai furioși pe faptul că postul de televiziune KBS este unul național, având legătură directă cu guvernul sud-coreean.

Mai multe persoane au comentat: „Nu mi s-au întors banii cheltuiți pe voturi și nici procesul nu s-a încheiat, cumde pot să revină la KBS”, „Poate că le-au oferit mită și celor de la KBS”, „A înnebunit postul de televiziune națională?”, „Lucrul cel mai nașpa e că au interzis apariția trupei X1 anterior la TV, dar IZ*ONE poate reveni în halul ăsta?”, „E ridicol. Au fost găsiți vinovați pentru manipulare”, „Chiar dacă individual, membrele IZ*ONE nu au nicio vină, nu ar trebui să fie permisă revenirea lor, pentru a preveni manipulările la televiziune” și altele.

Între timp, IZ*ONE va lansa noul album intitulat ‘BLOOM*IZ‘, pe 17 februarie.

sursă

Un gând despre „Internauții coreeni au creat o petiție prin care cer destrămarea trupei IZ*ONE

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s