Park Min Young, Seo Kang Joon și Lee Jae Wook vorbesc despre cât de bine s-au potrivit cu personajele interpretate în noul serial

Park Min Young, Seo Kang Joon, And Lee Jae Wook Talk About How Well They Match Their Characters In New Drama

Pe 17 februarie, noul serial marca JTBC, „I’ll Go to You When the Weather Is Nice”, a susținut o conferință de presă prin intermediul unei transmisii online. La aceasta au participat directorul de producție Han Ji Seung și membrii ai distribuției Park Min Young, Seo Kang Joon, Moon Jung Hee, Lee Jae Wook și Kim Hwan Hee.

„I’ll Go to You When the Weather Is Nice” spune povestea lui Hae Won, interpretată de Park Min Young, care se satură de viața de metropolă și se întoarce în orășelul natal Buk Hyeon. Acolo, aceasta se întâlnește întâmplător cu unul dintre foștii ei colegi de clasă din liceu, Eun Seop, jucat de Seo Kang Joon, care acum deține în mod independent o librărie.

Directorul de producție Han Ji Seung a spus: „Am realizat această producție cu scopul de a le oferi confort și caldură oamenilor care au probleme în a înfrunta realitatea cruntă. Jocul actorilor, cadrele, muzica și editarea sunetului au fost făcute în așa fel încât să fie pe cât este posibil de calme și naturale.”

Park Min Young, care a portretizat personaje vesele și energice până acum, a vorbit despre cum este diferită Hae Won. Actrița a afirmat: „Recent am participat în două comedii romantice consecutive, dar cu ajutorul acestei producții, cred că veți uita ce fel de personaje am jucat până acum. Toate teaserele au arătat părțile luminoase ale lui Han Won, dar în timpul serialului, există multe scene în care aceasta se închide față de lume deoarece a fost rănită. Se va vindeca încet cu ajutorul lui Eun Seop și a celorlalți care îi sunt alături, dar la început va fi o perioadă destul de întunecată. Când vine vorba de celelalte personaje pe care le-am interpretat, acestea ori erau luminoase de la început ori știam ce fel de personaje erau doar privindu-le. A trebuit să mă uit atent la Han Won înainte de a o putea înțelege.”

Producția are ca fundament o carte intitulată la fel. Seo Kan Joon a mărturisit: „M-am îndrăgostit iremediabil de romanul original. Am citit scenariul care a fost puțin modificat astfel încât să respecte structura unui serial, dar conceptul de bază este foarte asemănător cu cel al romanului. De aceea am dorit să particip. Am fost atras de povestea lui Eun Seop, care dezvoltă curajul de a iubi pe cineva chiar dacă ar putea să fie rănit. Eun Seop are o groază de temeri pentru că este prea independent de societate. Am fost captivat de acest lucru.”

Park Min Young a adăugat: „M-am uitat peste diferite scenarii și acesta a fost unul dintre ele. La început nu m-a captivat. Comparativ cu celelalte proiecte, a fost puțin fad. Dar după ce l-am terminat de citit, mintea mea a continuat să se întoarcă la el. Ceva din el mi-a rămas în imaginație. În loc să fie condimentat ca Hamheung naengmyeon (tăiței din hrișcă reci), cred că este asemănător cu Pyongyang naengmyeon, care nu are arome puternice, dar cumva creează dependență.”

De asemenea, actrița a fost întrebată despre cum a fost să poarte o uniformă de liceu pentru a-și juca versiunea mai tânără. Aceasta a răspuns: „Sunt o mulțime de scene retrospective, iar eu am crezut că va fi dificil de surprins emoțiile potrivite dacă vor oferi rolul altcuiva. Am încercat, deși aveam dubiile mele. Vă rog să priviți acele momente cu înțelegere.”

Lee Jae Wook îl joacă pe cel mai bun prieten al lui Eun Seop, Lee Jang Woo, și este cunoscut drept „îngerul” din Buk Hyeon. Și el este un fost coleg de clasă din perioada liceului al lui Hae Won. Acesta a spus: „Cred că m-am potrivit bine cu personajul meu de data aceasta.” Seo Kang Joon a adăugat: „Jae Wook are o personalitate foarte bună. El creează buna dispoziție pe platourile de filmare. Jang Woo este la fel în această privință, și este cu adevărat adorabil.” Lee Jae Wook a afirmat: „Filmez foarte mult cu Kang Joo și mereu zâmbim. Așa de bine lucrăm împreună. Mă distrez de minune în timpul filmărilor.”

Seo Kang Joon și-a împărtășit gândurile avute în momentul în care a aflat că participă și Park Min Young: „Am fost curios să văd cum va interpreta personajul și am crezut că este asemănătoare cu versiunea pe care mi-am imaginat-o eu a lui Hae Won. Modul în care arată aceasta este similar cu modul în care mi-am imaginat că ar arăta Hae Won, iar sentimentele pe care le-a exprimat erau similare. Când am început filmările, chiar am putut să o vad ca fiind Hae Won și să intru în poveste.”

Park Min Young a spus: „Sinceră să fiu, am crezut că Seo Kang Joon nu este potrivit pentru rolul lui Eun Seop. Deoarece este prea chipeș. Dacă te uiți la fotografia unei persoane care arată ca Seo Kang Joon, o să-ți fie greu să crezi că acea persoană a dus o viață grea. Am crezut că o persoană mai puțin arătoasă ar fi mai potrivită. Dar când am început să filmăm, acesta nu avea nicio dorință de a arăta bine. Purta pantaloni trei sferturi obișnuiți și pulovere tricotate sau hanorace. M-am gândit ‘Este un actor. S-a îmbrăcat așa intenționat pentru a fi asemenea personajului său.’ După aceea, am început să îl privesc ca fiind un Eun Seop deosebit de chipeș. Am avut prea multe prejudecăți la început. Am crezut că nu arată ca cineva care ar aparține de zona rurală, sau ca cineva care s-ar potrivi cu mine, dar când am început să lucrăm împreună, am intrat amândoi în mod natural în rolurile lui Eun Seop și Hae Won.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s