Creatoarea unui brand de lenjerie și youtuber, Haneul, pierde sute de mii de abonați după controversele recente!

Proprietara și deținătoarea unui brand de lenjerie, Haneul, a pierdut sute de mii de abonați pe contul său de YouTube după controversele de violență la școală și la locul de muncă.

Haneul a fost cercetată anterior, după ce au devenit publice afirmațiile că ar fi fost violentă și abuzivă cu angajații ei la locul de muncă. După ce controversa s-a răspândit pe internet, compania ei a avut de suferit o scădere drastică, toate acestea din cauza comportamentului ei abuziv.

Avea 891.000 de abonați pe YouTube, însă de la cotroversă, canalul ei de YouTube a pierdut în mod constant abonați. Au părăsit-o 50.000 de conturi din data de 13 februarie, când o fostă victimă a violenței școlare a susținut că Haneul i-a luat banii și a bătut-o. În prezent, canalul ei de YouTube are 775.000 de abonați, dar pierde mii de abonați zilnic.

De atunci, Haneul a încărcat o scrisoare scrisă de mână în care își cere iertare și explică situația: 

„Bună ziua. Sunt Haneul. Mi-e foarte rușine de acțiunile mele din trecut.

Scriu pentru a-mi cere scuze sincere celor cărora le-am făcut rău. Mi-a fost teamă și am devenit neliniștită din cauza acțiunilor mele din trecut, pe măsură ce am primit mai multă dragoste din partea oamenilor. Am devenit mai nerăbdătoare cu cât oamenii au manifestat interes pentru mine, ceea ce m-a motivat să muncesc și mai mult. Am reflectat asupra acțiunilor mele și am intrat în pantofii celorlalte persoane și îmi pare foarte rău. S-ar putea să fie greu pentru cei răniți din cauza mea să mă înfrunte, dar chiar vreau să vă cunosc în persoană și să îmi cer scuze. Sper că îmi oferiți șansa să vă cer iertare. Îmi pare foarte rău pentru oamenii pe care i-am rănit cu acțiunile mele”

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s