Jaejoong își arată susținerea pentru Choi Jin Hyuk și noua sa dramă, „Rugal”

JYJ’s Kim Jaejoong Shows Support For Choi Jin Hyuk’s Upcoming Drama

Kim Jaejoong din JYJ își arată susținerea pentru prietenul său, Choi Jin Hyuk, în noua sa dramă, „Rugal”.

Choi Jin Hyuk va fi protagonistul noii drame marca OCN, „Rugal” – o adaptare a webtoon-ului după același nume – unde îl va juca pe detectivul Kang Ki Bum, ce pornește într-o aventură periculoasă, determinat să captureze cea mai puternică organizație teroristă pe nume Argos. După ce a trecut printr-o tragedie sfâșietoare, Kang Ki Bum primește o pereche de ochi artificiali și se alătură unei organizații pe nume Rugal, care a adunat o echipă formată din „arme umane”, cu puteri speciale, create prin intermediul biotehnologiei.

În data de 4 martie, Jaejoong și-a arătat prin intermediul contului de Instagram susținerea pentru Choi Jin Hyuk. Acesta a publicat două imagini cu un cărucior de cafea pe care l-a trimis pe platoul de filmare al dramei „Rugal”, drept cadou. Vedeta a scris: „Personalul și actorii dramei „Rugal” de pe OCN muncesc din greu în aceste momente dificile. Dragă prietene, fii puternic!”.

Pe bannerul trimis pentru Choi Jin Hyu, Jaejoong a scris: „Îl susțin pe Choi Jin Hyuk – un actor și un prieten minunat.” De asemenea, pe al doilea banner scrie: „Pentru actorul Choi Jin Hyuk și membrii dramei ”Rugal”. Sper că veți bea o ceașcă de cafea de aici și veți deveni mai puternici. De la Kim Jaejoong”.

Drama „Rugal” va avea premiera pe 28 martie.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s