Ji Hyun Woo negociază pentru o drama romantică

Ji Hyun Woo ar putea juca într-o nouă dramă romantică inspirată dintr-un webtoon al unui autor renumit.

La 11 martie, TV Report a raportat că Ji Hyun Woo va juca în noua K-drama de la Channel A numită „Oh Man Sang and Prejudice” , în rolul principal masculin, Oh Man Sang.

În urma rapoartelor, o sursă de la Channel A a precizat, „Ji Hyun Woo a primit o ofertă pentru rolul principal masculin Oh Man Sang din drama web bazată pe webtoon-ul „Oh Man Sang and Prejudice”, iar acesta studiază în prezent oferta.“

Scris de Yoo Hyun Sook, „Oh Man Sang and Prejudice” este un webtoon romantic care a fost lansat prin Daum în perioada 2017 – 2018. Yoo Hyun Sook este, de asemenea, creatorul din spatele „I steal Peeks At him Every Day” , webtoon-ul pe care s-a bazat drama „Flower Boy Next Door”, precum și creatorul webtoon-ului original al „Love Fool’s Love”.

„Oh Man Sang and Prejudice” va fi o poveste romantică despre doi oameni care se confruntă cu neînțelegeri și prejudecăți tot timpul. Dacă acceptă oferta, Ji Hyun Woo îl va interpreta pe Oh Man Sang, un personaj care vrea să trăiască viața izolat din lume  suferind un șoc emoțional în urma pierderii iubitei sale. În cele din urmă, gălăgioasa Yoon Da Young se apropie de el, iar cei doi încep o nouă poveste de iubire.

Ji Hyun Woo a lansat în ianuarie un album cu grupul său indie rock The Nuts, în cadrul căruia este chitarist principal, și se bucură de o popularitate în ascensiune datorită apariției sale de la emisiunea “Home Alone” (“I Live Alone”) de pe postul MBC.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s