Actrița Kim Sun, prietena lui Sulli, îi adoptă pisica+ îi mulțumește lui Heechul

Până acum, Kim Heechul din Super Junior a avut grijă de pisica regretatei Sulli.

Goblin, pisica lui Sulli, a fost adoptat oficial de  Kim Sun Ah, o actriță care a fost o prietenă apropiată a lui Sulli.

Kim Sun Ah s-a născut în 1994 și a jucat în drame cunoscute ca “The Producers”, “Rude Miss Young Ae” și “Reply 1997.” Ea și Sulli s-au cunoscut în 2017 la filmările pentru producția “Real.”

În 13 martie, Kim Sun Ah a postat pe Instagram vorbind despre adopția pisicii și i-a mulțumit lui Kim Heechul din Super Junior, care a avut grijă de Goblin după moartea lui Sulli.

Noua mamă a lui Goblin a scris: “Um, nu știu cum să spun asta… Nu am avut încredere în mine că voi putea avea grijă de Blin (Goblin) imediat, dar când l-am văzut, am simțit că mi se prăbușește inima. Am încercat să îl intreb pe oppa Heechul, care este foarte ocupat, dacă poate avea grijă de el, și el nici măcar nu a ezitat, l-a luat imediat și chiar i-a făcut și controlul medical. Îi sunt foarte, foarte recunoscătoare, și am fost puternic impresionată de asta. Chiar este o persoană uimitoare. A trecut ceva timp de când l-am adus acasă la mine, dar este atât de iubitor și drăguț, așa că îl voi ține cu mine, deci încarc această poză pentru ca alți oameni să îl vadă și ei pe Blin. Ești cel mai tare, Blin, te iubesc.”

Sursa

Lasă un comentariu