Fostul membru al grupului IN2IT, Kim Sung Hyun, anunță că a ajuns la o înțelegere cu agenția CJ ENM Ent.

Fostul concurent de la „ProduceX 101” a părăsit în septembrie 2019 grupul IN2IT și a susținut ulterior că agenția CJ ENM i-a cerut 100.000 de dolari daune, dezvăluind totodată și că nu a fost plătit, dar și nemulțumirile sale.
În data de 13 martie, Kim Sung Hyun a postat fotografii pe Instagram și a scris: “S-a ajuns la o înțelegere amicală cu privire la contractul meu cu CJ. Îi mulțumesc avocatului Kim Jong Hwi pentru că m-a ajutat. Și mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine și m-au ajutat.”

Kim Sung Hyun a debutat în 2017 ca membru al grupului IN2IT, format în urma emisiunii de supraviețuire de la Mnet din 2016 intitulată “Boys24.” În 2019, idolul a concurat la “Produce X 101” și în septembrie agenția IN2IT MMO Entertainment (aflată sub CJ E&M) a anunțat că acesta va pleca din motive personale.

Ulterior, Kim Sung Hyun a ieșit cu o declarație în care și-a descris situația. El a susținut că a fost împiedicat să promoveze, că agenția lui nu avea niciun plan pentru el, că nu primise nicio plată de la compania lui și că fusese chiar blocat din a mai posta pe rețelele de socializare. Acesta a ales, în acele condiții, să își caute un loc de muncă pentru a-și ajuta familia, din cauza condițiilor financiare dificile în care se găsea aceasta. În ciuda acestor fapte, i s-a spus că va trebui să plătească suma de 120 de milioane de woni  (aproximativ 99 350 USD) către CJ, ca penalități pentru încălcarea contractului.

Reamintim totodată că, în luna februarie 2020, toți membri IN2IT au plecat de la agenția MMO Entertainment, ca urmare a expirării contractelor lor.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s