Sursele spun de ce agențiile nu vor ca trupele lor să participe la „Road to Kingdom” și „Kingdom”

Noua emisiune de supraviețuire de la Mnet, „Road to Kingdom”, va începe filmările în această săptămână, pe 20 martie, iar premiera va avea loc la finalul lunii viitoare.

Potrivit știrilor, Mnet se află în etapa finală din întâlnirile cu agențiile de divertisment, pentru a confirma cele 7-8 trupe de băieți ce vor concura la „Road to Kingdom”.

Dintre cele 7-8 trupe ce vor concura la „Road to Kingdom„ echipa finală va avea șansa de a merge mai departe, la o emisiune de supraviețuire și mai riguroasă intitulată „Kingdom”, ce va începe la final de an. Inițial, la „Kingdom” trebuiau să apară trupe populare de băieți care deja au câștigat nenumărate premii muzicale. Cu toate astea, potrivit unor surse, acest criteriu ar putea să nu fie îndeplinit, pentru că agențiile de divertisment nu și-au dat încă acordul ca trupele lor să participe la show.

Majoritatea trupelor de idoli populare, în special cele de băieți, pe lângă programul încărcat pe care-l au în Coreea, aceștia au și diferite turnee mondiale. Mnet intenționează să difuzeze „Kingdom” în iulie sau august, fapt ce înseamnă că filmările trebuie să aibă loc în iunie-iulie. Din cauza acestor factori, mai multe trupe, care erau în discuție pentru a apărea la emisiune, au fost nevoite să refuze.

O sursă a dezvăluit: „Le spun companiilor „o simplă emisiune, precum emisiunile muzicale”, însă deja am văzut la „Queendom” cât de competitivă poate fi. Prin diferite moduri se dezvăluie ce pot face trupele cu adevărat și mulți idoli se simt presați. Din perspectiva agențiilor, emisiunea poate întârzia pregătirile pentru noile albume și poate crea schimbări în program. Emisiunea nu are doar beneficii.”

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s