Mai multe vedete își exprimă furia cu privire la cazul „Nth Room” și semnează petiția de dezvăluire a identităților celor vinovați

Celebrities Support Petition To Reveal Identities Of Suspects Behind “Nth Room” Sexual Exploitation Case

Mai multe vedete au luat exemplul lui Moon Ga Young și Baek Ye Rin, care și-au exprimat furia cu privire la scandalul „Nth Room”.

Un bărbat a răpit în jur de 30 de femei, printre care minore, pe care le-a torturat și violat în timp ce le filma. Videoclipurile au fost vândute unor mii de bărbați și au ajuns în atenția publicului. S-au făcut mai multe petiții prin care se cere dezvăluirea identităților tuturor celor care au avut legătură cu acest caz. Informații mai detaliate puteți citi în acest articol.

Hyeri și-a exprimat furia pe care o simte în legătură cu revoltătorul caz „Nth room”.  Aceasta a postat pe Instastory următorul mesaj: „Sunt mai mult decât furioasă – sunt terifiată. Sper să fie pedepsiți cu severitate.

Ha Yeon Soo și Son Soo Hyun au postat despre acest caz pe conturile lor de Instagram. Ha Yeon Soo a spus: „Nu am experimentat personal. Dar chiar și așa, nu este ceva ce putem ignora. Am simțit furie și teamă din cauza șocului considerabil cu privire la cazul ‘Nth Room’. Apoi, brusc, am vrut ca, după mult timp, să scriu ceva, așa că am scris câteva cuvinte.”

Cu intenția de a a-i avertiza pe oameni, ea a continuat: „Violul unor copii este deja destul de grav, dar nu pot să cred că le insultă cunoștințele. Merită pedepse severe și condamnare. Nu este doar despre femeile inocente care au căzut drept victime. Privilegiile și presiunile au dus la nenumărați țapi ispășitori, iar apoi la plăcere bolnavă și ură. Într-un final, victimele, familiile lor și cunoștințele au devenit toate victime.” Mai târziu, actrița a șters postarea și a postat pe Instastory o captură de ecran a unei petiții pe site-ul Change.org.

Son Soo Hyun a împărtășit: „Dacă un asemenea comportament lipsit de etică se termină cu doar câțiva ani de închisoare, nu mă voi abține. Dezvăluiți informațiile lor personale și înfățișările în fața presei. Trebuie să prindem toți participanții și să îi acuzăm, astfel încât să nu mai poată să apară în societate. Am doar lucruri teribile de spus.

LE din EXID a postat o captură de ecran a petiției și a scris în cuvinte roșii: „Face asta vreun sens…? Sunt foarte nervoasă. Nu ia mult. Vă rog să semnați.

Sojin din Girl’s Day a postat, de asemenea, o fotografie a petiției și a scris: „Cum poate lumea să fie așa?

Ravi din VIXX a postat o captură de ecran, însoțită de următoarele cuvinte: „Nu vreau ca oamenii pe care îi iubesc să trăiască într-o lume atât de înfricoșătoare.

Hwang So Yoon din trupa Se So Neon a spus: „Dați atenție cazului ‘Nth Room’, unde 260.000 de bărbați au făcut sclave din tinere femei prin intermediul Telegram. După ce Cho, un suspect cheie, a fost prins de poliție, Coreea s-a grăbit să îi ascundă fața, în loc să îi dezvăluie informațiile personale sau să îl arate în fața presei. Vă rog să vă informați și să vedeți cât de dezgustătoare și de violentă este această societate. Cât de asupritori sunt toți.

Alte celebrități care susțin petiția sunt Lady Jane, Kwon Jung Ryul, Simon Dominic, Rhythm Power, GeegooinHuckleberry P, Palo Alto, Yoo Seung Woo, Go Young Bae de la Soran, Jo Kwon din 2PM, Don SpikeYeonwoo etc.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s